Україно, роби свій вибір!!! - Блог про Львів

Україно, роби свій вибір!!!

Місцеві вибори-2015

Неділя, 5 година ранку, Воробус вже не спить, адже збирається на вибори. В черговий раз вирішив не спати в хаті, а прийняти участь у виборчому процесі.

Що з цього вийде розповім вже у найближчі дні, а поки що скажу кілька слів перед тим, як люди підуть голосувати.

Знову Україна стоїть на порозі вибору. Вкотре політики та багато політичних сил наобіцяли народу, всі як один кажуть що змінять життя на краще, але коли приходиться до діла, то обіцянки розчиняються в повітрі і кожен думає як забезпечити у першу чергу себе.

25 жовтня Україна обирає місцеву владу. Це вже вам не депутатів у Верховну Раду обирати, які сидітимуть в Києві і прийматимуть закони.

Хто ще не знає, тим скажу, що сьогодні виборчі дільниці відкриються о 8 годині ранку і працюватимуть до 20 години вечора.

На розгляд виборцю буде представлено три бюлетенів:

1. Людині треба зробити вибір за партію і його депутата в міську раду.
2. За партію та депутата в обласну раду.
3. Обрати мера.

Напевно найбільше всіх цікавить питання, а чи все завершиться в першому турі. Кажуть, що діючий мер ніби має залишитися, але йому на п’яти активно наступають ніші конкуренти.

Також читайте:   10 найважливіших подій 2020 року у Львові

Тому, як то кажуть, побачимо…

Чого ще слід очікувати від цьогорічних виборів?

Казусів.

Враховуючи ненависть людей до голосування, можна очікувати великої кількості зіпсутих бюлетенів. На парламентських виборах цього було мало, тепер же все може бути по-іншому. Хоча, знову ж таки, я можу помилятися.

Як на мене, явка виборців має бути дуже малою. Ще задовго до вибірки багато людей говорило, що на вибори не піде, бо вже ці всі депутати дістали, вони нічого не роблять, лише лізуть до влади щоб заробити гроші.

В чомусь людей зрозуміти можна. Війна на Донбасі і надалі триває, навіть незважаючи на те, що почали менше стріляти, ціни ростуть, Крим так і ніхто не повернув. Є багато моментів з якими треба ще розібратися.

Радує, що нарешті завершилася перевиборча агітація, а то вона вже так була всіх дістала. Ти вмикаєш телевізор, радіо, а там як починається реклама і один кандидат починає гнати на іншого. Просто цирк на дроті, навіть нема права послухати музику.

А дану публікації завершу наступними словами: «Україно, роби свій вибір і нехай цей вибір у майбутньому принесе всім нам перша за все мирне життя».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*