Враження від футбольного поєдинку Динамо – Челсі (відео) - Блог про Львів

Враження від футбольного поєдинку Динамо – Челсі (відео)

Динамо 0-0 Челсі

Цей тиждень знову видається багатим на футбольні події. Приємно, що участь у цих змаганнях беруть і українські команди.

В Лізі Чемпіонів грають – київське Динамо та донецький Шахтар, а в Лізі Європи – дніпропетровський Дніпро.

І якщо «гірники» та «дніпряни» будуть свої матчі проводити сьогодні та завтра, то команда з Києва свій поєдинок проти англійського Челсі зіграла вчора.

Думаю не треба зайвий раз перелічувати всіх моментів в цьому поєдинку. Їх було достатньо, всі все бачили, тому зосереджуся, вже традиційно для себе, на цікавинках цього протистояння.

Динамо та топ-команди

Коли вчора переглядав гру, то особливо після першого тайму думав, що англійська команда таки нас дотисне. Вони протягом гри виглядали значно краще, але й Ребров та компанія не пасли задніх.

Отже, висновок такий, що ми таки можемо грати на рівних з грандами європейського футболу, принаймні вдома це точно.

Стадіон

І хоч я не був на грі безпосередньо, але по картинці з телевізора бачив яка там була атмосфера. Арена НСК «Олімпійський» була забита фактично вщент і 12-й гравець гнав своїх улюбленців вперед.

Гра Єрмоленка

Не сказав би що він випадав з гри, але його так надійно прикрили, що моментів він фактично не мав. Боялися його англійці – виходить поважають.

Також читайте:   Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо - Манчестер Сіті. Анонс

Щодо відповіді на питання чи треба йти Андрію в топ-клуб важко зараз сказати. В англійський чемпіонат точно ні, там його так всі будуть прикривати.

Шанси на вихід в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів в Динамо

Вони є, адже команда зараз перебуває на другому місці в таблиці, але на нас вже через два тижні очікує гра в гостях проти Челсі, а потім ще й виїзд в Порту.

Якщо хочемо пройти далі, то треба перемагати. А ні, то буде Ліга Європи. Сумніваюся, що Маккабі виграє в когось дві гри.

Криза Челсі

Думаю що її вже нема. Якби вчора гравці команди з Лондона реалізували свої моменти, то спокійно би довели гру до переможного завершення. Десь думаю, що якраз на зимові свята вони наберуть форму і будуть боротися за призові місця як в чемпіонаті Англії, так і в Лізі Чемпіонів.

Гра Динамо після поразки Шахтарю

Проблем в ігровому плані нема, єдине що не радує, так це відсутність голів. Два матчі підряд команда не забиває. Виходить є проблема з нападниками.

Вчора в основі грав Кравець, потім вийшов Антунеш.

Побачимо як буде далі. А поки що нічия – це, як на мене, і так хороший результат.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*