Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Челсі (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Чемпіонів. Динамо програє Челсі (відео)

Челсі - Динамо

Четвер, морозяний день, туман… Як-то кажуть, люди трошки «пріунилі. Але, це не означає, що треба розслаблятися. Робочий тиждень то триває…

Само собою, що з самого ранку люд ділиться своїми враженнями від вчорашнього футбольного поєдинку Ліги Чемпіонів, у якому київське Динамо поїхало грати в гру «11 на 11» в місто Лондон до місцевого Челсі, яке цього сезону результатами не вражає.

Після 11-ти турів, команда, яку тренує одіозний тренер – Моуріньо перебуває лише на 15-й сходинці в турнірній таблиці. Це явно не той результат, на який очікували фани Челсі.

Тим не менше, Динамо їхало на гру з цією командою щоб здобути позитивний результат. Принаймні на нічию українські вболівальники футболу розраховували.

Як покаже згодом гра, до неї ми були дуже близько, але знову ж таки далася взнаки стара як світ хвороба наших команд – боязнь останніх хвилин.

Але, про все по-порядку.

Динамо і Ліга Чемпіонів

Так дивлюся на гру київської команди і розумію, що Ліга Європи –це якраз наш турнір. До Ліги чемпіонів ми явно недотягуємо. І це при тому, що Динамо – діючий чемпіон України.

Ярмоленко

Сьогодні один мій приятель сказав правильно, що з кожним матчем Андрій почав все більше та більше деградувати. Якщо його взимку не продадуть, то його майстерність зникне і він так і залишиться на рівні гравця українського чемпіонату.

Також читайте:   Футбол. Ліга чемпіонів. Динамо проходить Феєнорд (відео)

І ще одне, вчора я зрозумів, що англійська прем’єр-ліга – це не його чемпіонат. Туди явно йти не треба. Андрія що у минулорічному матчі з Евертоном, що вчора з Челсі так прикрили, що він навіть пукнути (вибачте за слово) не міг.

Челсі

Як показала вчорашня гра, ця команда дійсно перебуває зараз у кризі. За цілу гру вони фактично нічого не створили біля воріт Динамо. Так, один раз виручив СаШо, і на цьому все.

Один гол ми забили собі самі, а гол Віліана – це просто виконавська майстерність бразильського гравця.

Тут інше питання – для чого Рибалка фолив поблизу штрафної? Та вже навіть діти маленькі знають, що даний гравець Челсі такі штрафні забиває.

Шанси на вихід із групи

За них говорити нема навіть чого, бо Динамо вже втратило шанси вийти у плей-офф ЛЧ. Щодо Ліги Європи, то в неї ми потрапимо. В цьому я навіть не сумніваюся. Плюс Маккабі ми приймаємо вдома.

Але, як на мене, Ліга Європи вже дістала українського вболівальника.

Побачимо як буде далі, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашній грі між Динамо та Челсі:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*