Футбол. Ліга Європи. Дніпро без шансів програє Сент-Етьєну (відео) - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Дніпро без шансів програє Сент-Етьєну (відео)

Дніпро розгромно програє

Після Ліги Чемпіонів дивитися Лігу Європи якось так ліньки, але приходиться. А все тому, що в цьому турнірі грає український клуб – Дніпро, який, до слова, минулого сезону ледь не виграв цей турнір.

Хтось каже, що цій команді тоді щастило, що суперники були не ті, але від того і є турнір, щоб вдало проходити по турнірній сітці своїх суперників.

Розпочався новий сезон, у ньому команда, яку тренує Мирон Маркевич втратила двох лідерів: Євгена Коноплянку та нападника Ніколу Калініча, плюс не грає Кобахідзе і все… Результатів як таких нема.

У чемпіонаті Дніпро перемагає раз через раз, а в Лізі Європи і загалі виникли проблеми. Вчора ми вкотре їх побачили.

Коли вчора йшов на роботу, то зустрів свого хорошого приятеля. Так от, він мені повідомив, що на виїзний матч проти французького Сент-Етьєну керівництво команди дозволило взяти своїм футболістам жінок, дівчат…

Зразу подумав, що до добра це не приведе. Ну, там розумію, це вже остання гра, вона нічого не вирішує, то можна собі таке дозволити, але коли гра одна з ключових – …. Нічого просто сказати.

Що ми отримали? Програли ми середняку французького чемпіонату без шансів і то програли так по ділу.

Також читайте:   Футбол. Відбір до ЧС-2016. Туреччина - Україна. Анонс

У першому таймі ще так-сяк ми трималися, пропустили лише один раз під кінець, коли ударом із 13-тиметрів відзначився Монне-Паке, а ось у другій 45-ти хвилинці на полі була лише одна команда. І що, прикро, нею був Сент-Етьєн.

У підсумку, ще два голи без відповіді влетіли у наші ворота. Їх авторами стали: Беріч та Хамума. Думаю українським вболівальникам футболу ці прізвища мало про що говорять.

0-3 – поразка Дніпра і тепер вихід у наступну стадію змагань стає проблематичним для нашої команди.

Що для цього потрібно? А треба перемагати, увага, на виїзді італійське Лаціо та вдома Русенборг і сподіватися на осічки наших суперників.

Проте, діло тут зараз зовсім в іншому. Як на мене, клуб цього сезону взагалі не розвивається. Про це мало говорять, але є підозра що гравцям не платять грошей, власнику клубу зараз не до футболу.

А це все як не крути дає свій відпечаток на результатах команди.

То, якщо так подумати, для чого взагалі виходити у наступну стадію змагань? Щоб мучитися?
Шкода, а така ж команда була.

Сподіваємося, все поміняється, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку між Дніпром та Сент-Етьєном:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*