Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” 9:4 “Патріоти” (відео) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів. “Нові Імена” 9:4 “Патріоти” (відео)

Нові Імена - Патріоти

Нарешті Воробус після важких вихідних та першого робочого дня добрався до комп’ютера і спробує у найближчі дві години розповісти нашим читачам де я був, що бачив і що цікавого відбулося у місті та поза його межами.

Розпочнемо із спортивної теми, адже в суботу, 14 листопада команда «Нові Імена» з Воробусом у складі проводила черговий поєдинок серед команд другої аматорської футзальної ліги Львівщини.

Нашим суперником була команда – «Патріоти», яка стартувала вкрай невдало і до звітного матчу не набрала жодного пункту.

Звісно, молоді хлопці надіялися взяти очки у грі з командою «Нові Імена», але і ми не могли вже втрачати очки. Відступати вже нікуди, якщо хочемо боротися за найвищі місця у першості.

Тим не менше, легкою ця гра для нас не вийшла. А все через те, що далі є така штука як недооцінка суперника, а також великі проблеми в захисті.

Десь і Воробус не може налаштуватися як слід на гру поки йому прочухана не дадуть. З командою «Львівські Резерви» одне налаштування, а з «Патріотами» інше.

От і в суботній грі два голи собі привіз з нічого. Спершу відбив «шкіряного» у ворота, а в другому таймі відпасував м’яч на ногу гравцю команди-суперника.

Виходить треба більше тренуватися, а з тренуваннями і впевненість у собі прийде.

До гри

Розпочали «Нові Імена» якось вальяжно. Команда не грала, а спала. І лише після того як суперник забив два м’ячі, було взято тайм-аут, відбулася розмова на підвищених тонах і нарешті ми заграли так як треба.

Також читайте:   Воробус взяв участь у турнірі до 100-річчя ЗУНР

Ще до перерви Крупчук та Николишин вирівняли рахунок на табло.

А ось в другій 20-ти хвилинці нам вже вдавалося майже все, особливо на початку, коли у ворота суперника гравці «Нових Імен» забили 5-ть голів.

Звісно, що після такого будь-яка команда може посипатися. Хоча, молоді хлопці й після 2-7 старалися нам щось протиставити.

А потім знову «Нові Імена» почали провалюватися в захисті. Я навіть не знаю як із цим боротися. Розслабленість призводить до голів у наші ворота.

У підсумку суперник забив ще двічі, на що «Нові Імена» відповіли також двома голами. Їх авторами стали: Николишин та Володимир Великий.

Тим не менше, перемога є перемогою, яка дозволила після 4-ого туру із 7-ома пунктами в активі наблизитися до лідерів змагань, а ними зараз є Бастіон-2 (12 очок) та «Старява» (9 очок).

Статистика:

Футзал. Друга Ліга. Нові Імена 9-4 Патріоти

Голи в нашої команди: Николишин -3, В. Великий-2, Крупчук-2, Нікітін, Пенгрин
склад: Воробій- Николишин, В.Великий, Крупчук, Нікітін, Пенгрин, Ільків, Тесленко, Ковалик

Вже наступного тижня на нас очікує важкий поєдинок проти колективу «Форсаж», який так просто ще ніхто не обігрував у цьому чемпіонаті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 3 може ще щось напишете?

  1. Night Hunter 17.11.2015 пише:

    Привіз перші 3 голи,а розказує про захист
    І коли буде матч Нових Імен коли вони не недооцінять суперника ? :D:D:D

  2. asd 17.11.2015 пише:

    “Я навіть не знаю як із цим боротися”

    там люди нічого не можуть вдіяти з собою…вони просто кращі і вважають всіх гімном,яке має засмердіти ще в роздягалці перед матчем від страху

  3. arhivarius 22.11.2015 пише:

    Воробусе, за яку команду ти граєш?

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*