Футзал. Друга ліга. “Нові Імена” – “Львівські Резерви”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга. “Нові Імена” – “Львівські Резерви”. Анонс

Нові Імена - Львівські Резерви

Ще якихось кілька годин і черговий робочий тиждень підійде до свого логічного завершення. Виявився він для Воробуса якимось скучним.

Щось навіть в п’ятницю, окрім відвідин матчу Ліги Чемпіонів між Шахтарем та Мальме нема про що згадати.

Робота – дім – робота.

Сподіваюся наступний тиждень буде куди повеселішим. А все найцікавіше має розпочатися вже завтра, адже саме в суботу, 7 листопада свій третій поєдинок у рамках другої ліги аматорського футзалу Львова проведе команда за яку грає ваш покірний автор – «Нові Імена».

Нашим суперником на цей раз буде колектив під назвою – «Львівські Резерви».

У якому стані підходить наша команда до цієї гри, чого слід очікувати, останні новини зі стану команди та багато іншого читайте далі у традиційному прев’ю до гри.

Розпочну із того, що гра між «Новими Іменами» та «Львівськими Резервами» розпочнеться завтра об 11 годині 45 хвилин у приміщенні СК «Інтерспорт» (Мотозавод).

І кажуть, люди, що цей поєдинок на рівні з матчем «Бастіон-2» – «ГалТрансЛогістик» мають стати центральними у цьому турі.

У якому стані підходить наша команда до цієї гри?

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Моноліт 1:6 Енергія (відео)

Після розгромної поразки від «АК Старява» хлопці горять бажанням реабілітуватися за цю поразку і показати громадськості, що це була випадковість.

За винятком воротаря Ігоря Воробія (далі лікується і його вихід на паркет завтра під великим питанням) всі решта футзалісти здорові.

Тепер до суперника.

Після двох турів цей колектив набрав максимальну кількість очок, перемігши по черзі команди: «Патріоти» та «ГалТрансЛогістик».

Перших «резервісти» перемогли легко, а от з «логістами» були проблеми. Проте, рефері гри таки зафіксували мінімальну перемогу наших майбутніх суперників.

Якщо хтось думає, що «Львівські Резерви» – це той самий слабий колектив, що був влітку, то ви помиляєтеся.

Зараз вони підсилилися досвідченими виконавцями: Віктором Храмовим та Назаром Николишиним, відомим своїми виступами за такі команди як: «Невгамовні», «Лемберг» (грав у першій лізі професійного футзалу Львова).

Чого слід очікувати від цієї гри?

Думаю, що буде рівна гра і команда, яка допуститься меншої кількості помилок та й переможе.

Як завжди, після гри очікуйте більш детальний звіт про гру та враження від одного з її учасників.

Вболіваємо за «Нові Імена» разом!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*