Кривава п’ятниця в Парижі

Париж атакували терористи

Футбол футболом, а те, що відбувалося вчора у Франції жодними словами описати не можна. Це просто жах…

На рівному місці загинуло 153 людини і загинули вони не своєю смертю, а від рук злісних терористів в яких нема ні моралі, ні совісті, ні людської гідності.

В них одна мета – задовольнити свої потреби.

Про все по черзі. Отже, розпочалися терористичні атаки вчора якраз тоді, коли тривав футбольний поєдинок між збірними Франції та Німеччини.

Під стадіоном у Парижі пролунало три вибухи…. Футбол одразу ж зупинили, гравців, президента країни та й зрештою вболівальників почали евакуйовувати. Розпочалася паніка…

Але, і це ще не все. Паралельно в іншому місці популярного міста, а саме в концертному залі Bataclan, де відбувався концерт американського рок-гурту The Eagles of Death Metal і на ньому було присутніми близько півтори тисячі осіб також гриміли вибухи.

Терористи взяли людей в заручники і без жодних вимог почали вистрілювати всіх по черзі. Це просто якийсь садизм. Люди, які вижили кажуть, що в залі було чути крики: «Це вам за Сирію!!!!».

Поліція одразу ж кинула всі сили на ліквідацію терористів, але особливо нічим вона у цьому плані допомогти не змогла. Семеро із восьми терористів загинули від вибухів, які вони й самі організували.

Також читайте:   Враження від політичних дебатів Садового та Кошулинського (відео)

Це терористи-смертники, які ні перед чим не зупиняться щоб показати світові хто вони такі.

В країні одразу ж було оголошено надзвичайний стан.

Плюс до великої кількості загиблих можна й також додати поранених людей, а їх близько двохсот, 80-ть перебувають у дуже важкому стані. Невідомо чи зможуть вони вижити чи ні.

Кордони з Францією перекриті, але тим не менше авіа- та залізничне сполучення досі працює.

Влада країни запевняє, що загрози нових терористичних атак вже нема, але люди все рівно налякані. Терористи могли поховатися і очікувати на нові шляхи атаки.

От дивлюся я на це все і не можу ніяк зрозуміти, це ж яким треба бути негідником щоб знищувати людей саме таким чином. Недаремно колись старші люди казали, що світові не треба природних катаклізмів, люди з часом самі себе знищать.

Одні в Сирію пхаються, інші їм за це мстяться, треті хочуть завоювати чужу територію (як у випадку з Україною)… Спокою взагалі нема….

Людям мало грошей, розкоші, їм треба щось нове….

Співчуваємо сім’ям загиблих… А терористи – це не люди і їх треба знешкоджувати….. Таке робити здорова людина не може…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Марія 14.11.2015 пише:

    Просто якийсь ужас!

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*