На Левандівці також можна здавати кришечки на протези воїнам АТО - Блог про Львів

На Левандівці також можна здавати кришечки на протези воїнам АТО

Пункт прийому кришечок

Ще у вересні блог Воробуса активно писав про те, що у Львові з серпня місяця почали збирати кришечки на протези воїнам АТО.

Суть полягає в тому, що люди беруть ці кришечки, приносять в один пункт, потім їх здають на переробку і згодом за вилучені кошти волонтери купляють протези нашим захисникам Вітчизни, які боролися та й, що тут казати, боряться за волю та свободу.

Ваш покірний автор навіть спробував долучитися до цієї акції. В інтернеті прочитав про те, що у місті Львові є шість точок для збирання кришечок, зібрав кілька своїх, також сусід дав і заніс все це на вулицю Мулярську, 2а, де розташоване приміщення львівської центральної бібліотеки імені Лесі України.

Подібне може зробити кожен з нас, головне мати бажання. Кришечки то в нашому житті трапляються: є з тієї ж мінеральної води, пива тощо…

А коли ви їх не викинете у сміття, а здасте на переробку, то можливо комусь допоможете у житті.

Щоб люди знали, далі публікую адреси ще 5-ти пунктів прийому кришечок:

Площа св.Юра 5/30, вул. В. Великого, 10, вул. Зелена, 147, вул. Чигиринська, 27, вул. Князя Романа, 32.

І це ще не все. Справа у тому, що Воробус вже повідомляв про те, що віднедавна тимчасово проживає на Левандівці в районі школи №65. Це щоб нашим читачам було зрозуміліше, в районі вулиці Суботівської, стадіону.

Також читайте:   Кучухідзе: «Україна повинна ввести нульовий податок на виграш, щоб бути нарівні з провідними європейськими операторами»

Так от, нещодавно прогулюючись цим районом побачив, що біля будинку на вулиці Роксолани, 33 поставили 5-ти літрову банку в яку всі бажаючі можуть кидати пластикові кришечки.

Звісно, що ваш автор все це почав фотографувати. Лише вийняв фотоапарат як побачив, що до мене підходить старший чоловік. Ще мить і він почав питатися що я роблю? Відповів, що хочу написати публікацію, нехай більше людей знають що такі пункти прийому існують.

Зговорилися ми з цим паном і він почав розповідати ще більше. Виявляється даний пункт вже існує більше як з пів року. Спершу люд неохоче кидав кришечки, а потім пішло-поїхало.

Згодом їх забирають і передають на протезний завод, який розташований якраз на Левандівці.

Ось такі от справи. До речі, побачив, що люди сюди приносять кришечки і кульками. Зокрема, одна панянка прийшла, побачила що стоїть банка, відсипати в неї не стала, а просто «скарб» прив’язала до цього стовпця.

Тому, через цю публікацію звертаюся до людей. Не викидайте пластикові кришечки у сміття, а зберігайте їх щоб потім можна було якось допомогти воїнам АТО.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*