Олесь Великий: “Потрібно тепер кожен наступний матч доводити своєю грою…” - Блог про Львів

Олесь Великий: “Потрібно тепер кожен наступний матч доводити своєю грою…”

Олесь Великий

Продовжуємо…

Так вже склалося, що черговою темою публікації на нашому блозі є тема футзалу, а все тому, що сьогодні черговий матч у рамках другої аматорської ліги Львівщини провела команда «Нові Імена».

Після незрозумілої сьогоднішньої гри команди “Нові Імена” проти колективу “Львівські Резерви” в якому наша команда перемагаючи у рахунку 3-0 після першого тайму, ледве відігралася, прес-служба “Н. І” поспілкувалася з одним із гравців команди – Олесем Великим.

Доброго вечора, Олесь, по гарячих слідах, як оціните сьогоднішню гру команди? досить впевнений 1-й тайм, а потім провал? чого не вистачає команді?

– Після минулої поразки команда була готова на все, щоб здобути сьогодні перемогу. І, варто сказати, нам це майже вдалось, перший тайм вели в рахунку 3-0, здавалось що ми сьогодні переможемо, але в 2-ому таймі все змінилось: віддали супернику ініціативу, вони змогли відігратись і навіть повести у рахунку. Добре, що у підсумку «Нові Імена» відігрались завдяки 5-ому польовому.

Якщо вдаватися у деталі, то перший тайм був дуже хорошим для нас. «Н. І.» грали від оборони, вміло захищались і в той же момент вміло використовували контратаки. Не дивно, що з часом ми добились переможного рахунку в першому таймі(3-0).

Також читайте:   Місто Прага. Частина друга (фото)

Провал? Тому що команда повірила в те, що вже перемогла і наші гравці почали думати про власні амбіції.

Чого не вистачає? Навіть не знаю. Ніби все є, хороші виконавці, але таки думаю, що нема зіграності в нашої команди.

«Нові Імена» грають четвірками, хоча, на мою думку, це і є проблема!!!

Потрібно зробити одну сильну 4-ку,і міняти по 1-2 гравця. Думаю це з часом має дати результат.

Незважаючи на втрату очок, кого, все-таки, можете виділити у своїй команді?

– Важко сказати, всі сьогодні однаково зіграли, навіть не знаю кого виділи. Хоча ні, виділити таки можу одну людину. Це наш воротар – Ігор Воробій. Він протягом минулого тижня хворів, лікувався і сьогодні, незважаючи на травму, все одно вийшов на майданчик і відстояв на воротах впевнено.

Чого очікуєте від наступних матчів команди?

– Сподіваюся, що на наступні ігри ми зберемося ще краще, щоб відіграти вже два однакових тайми ніж це було сьогодні !!!

Нам вже не можна втрачати очок якщо хочемо боротись за 1 місце, тому потрібно тепер кожен наступний матч доводити грою що ми цього заслуговуємо!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*