Шахтар – Реал: як це було (відео) - Блог про Львів

Шахтар – Реал: як це було (відео)

Воробус і Реал Мадрид

Як відомо, вчора у Львові був великий футбол. Вперше в історії на поєдинок у рамках Ліги Чемпіонів до нашого міста приїхав один із найтитулованіших клубів усього світу – мадридський Реал.

Ще після жеребкування групового турніру цих змагань фанати футболу одразу ж заговорили за цю гру. Їх не цікавило ПСЖ, Мальме, а лише його величність “Реал”.

Були й такі люди, які казали, що в 5-ому турі «королі» приїдуть не основним складом, а це не цікаво, квитки дорогі й так далі.

Десь воно так і згодом станеться. На поле стадіону «Арена Львів» вийдуть не усі зірки, а лише їх частина. А повертаючись до теми квитків додам, що буквально за три години до матчу колега віддавав перепустку на стадіон по номінальній ціні – 200 гривень і мало хто хотів йти.

Люди мотивували своє рішення різними причинами: холодно, надто велику суму грошей треба викласти за футбол і так далі.

Та я вас прошу, Реал у Львів приїхав перший та останній раз. Сумніваюся, що зіркових футболістів ми ще колись побачимо у нашому місті.

Про добирання на стадіон нічого сказати не можу, бо їхав цього разу автомобілем. Тому, потрохи переходимо до атмосфери на самій арені.

Черг на вході не було. Нарешті люд навчився знаходити свої «гейти» і швидко проходити на свої місця. Сама ж чаша стадіону зустріла вашого автора великою кількістю людей різної національності.

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Зоря 0:2 Манчестер Юнайтед (відео)

Навіть не пригадую, коли востаннє я бачив і африканців, і поляків, німців разом на футболі і в такій великій кількості.

З самого початку гри люди розділися на три групи: 1 – якось пробувала підтримувала «Шахтар» (це явно не була така підтримка як на збірній), 2- фанатіла від гравців «Реалу», третя – просто жувала насіння.

І лише коли в кінці гри «гірники» потрохи почали відігруватися у рахунку більшість стадіону перейшла на бік української команди.

Шахтар - Реал

Чимось надзвичайним команда з Іспанії не вразила. Інша справа, що футболісти «Шахтаря» аж надто боялися помилися у своїх діях, що у підсумку їм і завадило.

Опісля гри Воробус, незважаючи на сильний мороз, поїхав з колегою в аеропорт. Хотілося взяти хоч-якийсь автограф. Але, не тут то було.

Таких як ми біля терміналу було достатньо багато. Очікуючи на команду люд співав пісні, розповідав веселі історії.

А коли приїхав «Реал», то всі кинулися до футболістів. Вони знову неохоче йшли на контакт з людьми і якщо й підписувалися на картках, то не більше двом-трьом людям.

Ще мить і літак з «королями» здійнявся в небо… Все… епопея із перебуванням іменитого клубу у Львові завершилася.

І ледве не забув. Запам’яталися на цьому футболі вашому автору також два поляки, які підходили до кожного автомобіля та пропонували випити по 50 грам за Шахтар. Веселі такі хлопці, навіть стаканчики мали.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*