Воробус прийняв участь у фанатському турнірі провідних команд світу - Блог про Львів

Воробус прийняв участь у фанатському турнірі провідних команд світу

Фани "Реалу"

Вихідні знову видаються для Воробуса досить таки веселими. Ніяк не можу всидіти в хаті, завжди хочу бути на якихось цікавих подіях.

І от сьогодні, вперше у своїй футзальній кар’єрі довелося взяти участь у футзальному турнірі між фанами провідних європейських футбольних команд світу.

Взяло участь в ньому 8 команд: “Баварія”, “Ювентус”, “Ліверпуль”, “Реал”, “Мілан”, “Барселона”, “Арсенал” та “Інтер”.

Ваш покірний як ви думаєте за кого грав? Не важко здогадатися, що за команду, яка нещодавно приїздила у Львів на матч Ліги Чемпіонів і її назва – “Реал” Мадрид.

Перед тим як перейти до огляду всіх наших матчів розкажу цікавинку – як мені взагалі вдалося потрапити на цей турнір? Сидить вчора Воробус вдома, дзвонить мені знайомий та питає за яку команду я вболіваю?

Як такої команди у мекне нема, але щоб не виглядати вже зовсім байдужим сказав, що за Реал Мадрид. Колега зрадів і додав, що запрошує мене на турнір серед фанатських команд. Їм якраз бракує воротаря.

Погодився, адже у другій лізі аматорського футзалу Львівщини за команду «Нові Імена» я пропускаю тур через вилучення, а ігрова практика мені ніколи не завадить.

Хоча, з давніх часів не люблю грати із зовсім незнайомим мені людьми. Результату як такого важко добитися. Приїхавши на матчі зрозумів, що так і буде…

Багато команд грало вже зіграними складами, вони не один рік крутяться у тому ж таки любительському футзалі Львівщини. В нас же команда складена, як кажуть, перед грою. Хлопці всі зі Львова, а один із гравців навіть приїхав сюди з Дніпропетровська.

Веселий такий чоловік. Протягом турніру наробив фотографій з багатьма гравцями, потім прийшов нам розказав тактику на гру, під час гри стелився у підкатах. А після турніру ще й «напіхав» нам, що він договорився з фанами фк «Барселона» після фіналу провести товариський матч.

Люд лише посміхнувся, адже сидіти ще дві години в дуже холодному залі на Рясне (саме там проходив фанатський турнір) ніхто вже більше не хотів. Реально, на вулиці зараз тепліше чим там.

Фото команди

Тепер до матчів.

Першу гру ми проводили проти фанів «Арсеналу». Команда збалансована, помітно по складу що грають вони між собою давно, та і в першій грі турніру вони обіграли одного з фаворитів – колектив «Ювентус».

Також читайте:   Кіберспорт

Тим не менше, я вважаю, що зіграли ми проти них достойно. Так, швидко пропустили, багато чого в людей не виходило, але від того це і є аматорський турнір. Хлопці вчаться, десь завдяки силі волі відбирають м’яч.

Особливо сподобалися дії гравців «Реалу» в другій 8-ми хвилинці (саме стільки часу проходив один тайм гри).

Ми перейшли на гру в 5-ть польових і, увага, Воробус, що стояв на воротах мав тричі забивати та зрівнювати рахунок. Двічі м’яч відбив воротар, а ще раз гравець нашої команди виніс з воріт. Таке також буває…

Логічно, що з часом «Арсенал» таки зловив нас на контратаці.

Другий поєдинок на турнірі ми проводили проти команди «Ювентус». За гру розповідати навіть нема що. Як то кажуть, програли ми «в одну торбу».

Договорювалися перед грою не бігти всіма гравцями вперед, а лише вийшли і зразу отримали у свої ворота. Воробус змінився з іншим гравцем щоб підключатися до атак 5-им, але хлопці забули що я їм говорив перед грою.

У підсумку 2, 3, 4 гол у наші ворота і пішло поїхало… Якщо не помиляюся, кінцевий рахунок в цій грі 0-5.

Після гри фан з Дніпропетровська прибіг до нас, «напіхав» всім підряд, йому культурно сказали що цього робити не треба, бо все закономірно, а треба налаштовуватися на втішний матч турніру проти «Баварії».

На цей раз Воробус вже стояв всю гру на воротах, п’ятим не підключався, а лише кричав на всіх позаду.

Напевно найкраща наша гра на цьому турнірі. Знову ми пропустили у дебюті, але потім одразу ж відігралися. Весело було, як майже всі гравці нашої команди раділи викрикуючи слова: «Hala, Madrid».

В другому таймі суперник істотно нас притиснув до наших воріт. Це було прогнозовано, а ми чекали на свій шанс.

Його ми мали в кінці, але після виходу 2 а в 1 фани «Реал Мадрид» забити так і не зуміли.

Баварія ж мала нас «хоронити», але вдало після 2-ох виходів сам-на-сам зіграв вже ваш автор.

На цьому все… Ось так Воробус брав участь у фанатському турнірі, який, до слова, виграли фанати команди «Ювентус». У фіналі «Стара Синйора» обіграла фанів «Барси». Третє місце посіла команда «Мілан».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*