Враження від відвідин поєдинку Україна – Словенія (відео) - Блог про Львів

Враження від відвідин поєдинку Україна – Словенія (відео)

Україна - Словенія

Вже завтра на нашу футбольну збірну очікує матч-відповідь плей-офф у раках відбору на чемпіонат Європи-2016 року, що має проходити на полях Франції.

Після домашньої перемоги над збірною Словенії у місті Львові з рахунком 2-0, на нашу футбольну дружину очікує нелегкий поєдинок вже на полі команди-суперника.

Про шанси та прогнози на цю гру ми поговоримо вже завтра, а поки що вернемося на два дні назад і згадаємо, а чим же запам’ятався поєдинок у місті Лева, який не міг пропустити ваш покірний автор.

Квиток на гру таки вдалося купити і я, чесно скажу, не пожалів що сходив на футбол. Враження від матчу збірної, як завжди незабутні.

Транспорт

Доїхати на стадіон важко не було, бо вже давно переконався – краще швидше вийти з хати, сісти на тролейбус і в спокійній обстановці заїхати до місця призначення.

Те саме стосується добирання додому. Знову старий, добрий «рогатий» став нам у пригоді.

Автобуси також їздили, але вони були такими набитими, що мені деколи ставало аж страшно.

Організація матчу

Помітною, що це не гра за участю того ж Шахтаря. На матчі збірної кожному вболівальнику видавали паперовий прапор, який згодом всі піднімали для співу національного гімну і не лише. А ще під стадіоном офіційні спонсори синьо-жовтої команди організували безкоштовне розмальовування обличчя, а також фото напам’ять.

Також читайте:   ФК «Галицька здоба» стала абсолютним чемпіоном Львівщини -2019

Також помітив, що кругом стадіону стояв спеціальний підрозділ міліції. Не знаю чи такий захід пов’язаний із приїздом президентів України та Словенії, чи були більші міри безпеки після терактів у Франції.

До речі, оголошення про те, що на матчі присутній глава держави люд сприйняв свистом.

Атмосфера

Так як вболівають за збірну у Львові напевно ніде не вболівають. Народ створив таку атмосферу, що протягом усієї гри та й після неї навіть додому не хотілося йти.

Патріотичні пісні, вигуки, виконання гімну України, хвиля – все це і не лише було. Не знаю як там хто, а Воробус не встигав присісти на своє сидіння як треба було знову вставати.

Гра збірної

Ну, як вам сказати, добре що перемогли, але 2-0 як на мене замало для виїзної гри, плюс в захисті треба грати більш краще, а то, особливо, у першому таймі, провали були.

Словенські вболівальники

Поводили себе чемно, хоча пісні про «ху…ла» не співали. Хоча, не впевнений що вони знають слова. Посміявся коли один із вболівальників почав казати, що вони теж москалі. З чого такі висновки навіть не знаю.

Україна, ми всі чекаємо від тебе путівки на чемпіонат Європи у Франції!!!!

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*