Як освічується церква на Левандівці - Блог про Львів

Як освічується церква на Левандівці

Нічна церква на Левандівці

Продовжуємо знайомити наших читачів із цікавинками нашого міста.

І знову Воробус розповість про такий район нашого міста як Левандівка, адже, як відомо, ваш покірний там зараз тимчасово проживає.

Вчора приїхав з роботи, поїв і вирішив прогулятися вечірньою Левандівкою.

Звісно, що ризик був, адже свого часу мені там хотіли дати тягла вдень (не сподобалося місцевим мешканцям те, що я робив фотографію алеї Небесної Сотні).

Проте, ваш покірний зібрався з думками, взяв фотоапарат і пішов.

Дуже вже мене цікавив храм Вознесіння Господнього.

Кожного дня, коли ввечері повертався додому, то бачив як будівлю, куди ходить багато парафіян, дуже гарно підсвічують.

Нічна церква

Вирішив за цим дійством поспостерігати більш детальніше після 19 години, коли на вулиці по-справжньому темно.

Що ж, прийшов я на вулицю Широку, 81а.

Хто не дуже орієнтується в цьому районі, то скажу, що храм розташовується біля ринку. Ну, він там один єдиний і величезний.

Ще підходячи ближче до церкви побачив, що засвітився червоний колір. Минає кілька хвилин і вже церква освічується зеленим кольором, ще мить і вже синій колір.

Таке собі світлове шоу на Левандівці. Це все мені одразу ж нагадало святкування 750-ої річниці заснування міста Лева.

Також читайте:   У Львові запрацював Різдвяний ярмарок

Тоді, в самому центрі нашого міста (біля Оперного театру) відбувалося шоу. Його згодом багато хто критикував, але й була певна кількість людей, яким воно сподобалося.

Церква підсвічена зеленим

Повертаючись до теми освітлення церкви на Левандівці скажу, що таки підійшла до мене одна людина коли я робив фото для блогу. Правда це були не гопники, а старша жіночка, яка запиталася з якою метою я роблю світлини.

З радістю з нею поговорив, розповів хто я такий. На що жінка зреагувала позитивно.

Цитую далі її слова: «Це добре, що ви пишете про наш район, його треба розвивати і сподіваюся церква дасть цьому ділу поштовх».

На моє запитання, а від коли почали освічувати церкву на Левандівці, панянка сказала, що це відбулося десь пів року тому назад.

Спеціально приїхав додому, заліз у всесвітню павутину, щоб глянути що тут і до чого. Так от, виявляється жіночка трохи помилилася у своїх здогадках.

Відбулося це ще минулого року, якраз десь у такий час як зараз.

Завершу цю публікацію наступними словами: завітайте і ви на Левандівку, щоб помилуватися чудовою красою церкви Вознесіння Господнього».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 12.11.2015 пише:

    На мою скромну думку таке освітлення для церкви нетипове і недоцільне. Це не готель і не нічний клуб, який має блимати в темноті кольорами агресивних відтінків щоб привертати до себе увагу. Якщо вже в церкві хтось вирішив, що в них вже нема куди діти грошей і непогано би було замутити ще якусь прикольну фішку, то якісного, м’якого освітлення білого кольору було б більш ніж достатньо

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*