Як популярні гірськолижні курорти готуються до старту сезону - Блог про Львів

Як популярні гірськолижні курорти готуються до старту сезону

Незабаром старту сезону

День вівторка наступив, а це означає, що настав час порадувати наших читачів новими публікаціями на блозі, який ви всі читаєте і називається він – блог Воробуса.

І розпочнемо ми з приємної теми. Не знаю як там хто, а автор блогу любить таку погоду яка є сьогодні на вулицях міста Лева.

Виходиш на вулицю, нічого на голову не падає, освіжаюча прохолода, аж буквально так вже хочеться взяти кинути все і поїхати покататися на лижі в Українські Карпати.

Прийшов Воробус на роботу, трошки попрацював і вирішив глянути а що ж відбувається зараз на популярних гірськолижних курортах України. Дякувати Богу зараз працюють веб-камери і це можна зробити без проблем.

Перше де заходжу, так це на веб-камеру гори Тростян. Пам’ятаю ще в суботу, коли у Львові падав мокрий сніг з дощем подруга мені маячила, що в Славську падає сніг і то досить таки рясний.

Навіть бачив фото з місця, реально сніг був. На веб-камері видно, що він таки лежить, зараз нічого не падає і світить сонечко. Люди ж в коментарях пишуть, що на вчорашній день випало близько 20 сантиметрів снігу.

Правда є інша сторона медалі з присмаком негативу. Як завжди, керівництво «Динамо», яке опікується популярним курортом, тупить і ще досі не дало вказівки своїм працівникам вішати бугеля.

Також читайте:   Як Воробус бавиться з кришечками від пива 1517

Тому, відкриття сезону значно затримується…

Інша ситуація з Буковелем. Коли відкрив веб-камеру звідти, то побачив не лише сніг, а й пушки, які керівництво курорту вже запустило. Якщо мені сказали правдиву інформацію, то зробили це вчора. А відкриття сезону приблизно має відбутися в районі 5 грудня.

Хоча, так дивлюся на календар і розумію, що відкриття напевно зроблять числа третього, а вже до вихідних підготують велику кількість трас. Можливо й так станеться, що Ігор Воробус вже у перший вікенд завітає на популярний гірськолижний курорт України.

Драгобрат

Як показує веб-камера, снігу там нормально всипало, температура мінусова, але є проблема – через негоду була зруйнована дорога.

Також все залежить від погоди. Якщо буде мінус, то все буде супер, але якщо температура різко піде вгору, то може бути зірване відкриття.

Поки що відомий сайт про гірськолижні курорти прогнозує мінус і снігопади. В середу вони мають бути дуже сильними. На другий день припиняться, але посилиться мороз.

Якби там не було, чекаємо відкриття чергового за ліком гірськолижного сезону. Він, як завжди, обіцяє бути дуже цікавим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*