Як протікає дах у палаці спорту “Галичина”. Неподобство… - Блог про Львів

Як протікає дах у палаці спорту “Галичина”. Неподобство…

Дирявий дах

Після паузи продовжуємо….

Отже, як відомо, вчора Ігор Воробус ходив на гандбольний поєдинок кубка ЄГФ, у якому наша жіноча команда «Галичанка» зустрічалася із турецьким колективом – «Муратпаша Беледійє».

На жаль, як перемогти, так і вийти в наступний раунд змагань нам не вдалося, але атмосфера в залі була чудовою.

Велика кількість знайомих, підтримка команд, чудова гра, в кінці поєдинку, зрештою і спільне виконання державного гімну країни. Таке не забувається…

Але, тим не менше, негатив на грі був і якщо чесно, мене такі речі обурюють і я змушений це покритикувати.

Розумію там в якомусь ПТУ тече дах, але у єдиному нормальному у Львові палаці спорту «Галичина» капає на трибуни, на паркет – це для мене нонсенс.

Якщо не вірите нижче наводжу фото факти. Прийшов Воробус з колегами на так звану праву трибуну, хотів вже бува сісти, але не можу це зробити. Причина – зверху капає і то так серйозно.

Ну, ок, там почало капати вчора і до сьогодні керівництво залу нічого не змогло зробити. Але, по сидіннях ж видно, що протікає дах вже давно, бо сидіння брудні. Навіть від ніг людей так вони не забруднюються.

Добре, що поруч були ще вільні місця, а якби їх не було? То люд би стояв, бо дах тече? І взагалі що це за таке неподобство? Може ще нехай стеля впаде?

Також читайте:   Глухонімі, які збирають гроші

І це ще не все…

На початку другого тайму до вашого автора підсів хороший приятель, який займається як і Воробус, футзалом. Так от, щось ми так зговорилися на тему протікання даху в палаці спорту і він додав, далі цитую:

«Так ти Воробус як будеш щось писати на цю тему, то скажи що капає в залі не лише в цьому одному місці. В районі великого табло (орієнтовно ліва трибуна) починає де-не-де капати і на паркет».

Як підтвердження цьому факту, коли гандболістки грали в улюблену гру на іншій стороні паркету, то один із працівників залу вибіг на паркет і швиденько протер мокру пляму.

Який вихід із цієї ситуації? Та все просто, керівництву залу, а якщо я не помиляюся «Галичиною» керує саме власник місцевого баскетбольного клубу над вирішенням проблеми.

Незабаром будуть грати товариські поєдинку жіночі збірні з футзалу. Вони як приїдуть, то засміють нас… що не так?

Та скільки там цей дах латати? Оренда залу коштує в «Галичині» не так мало як здається. Або банально подзвонити в ЛКП, хай приїдуть засмолять чи що?

Жарти, жартами, але проблему треба вирішувати…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*