Жіноча збірна України з футзалу у першому товариському поєдинку грає внічию з італійцями - Блог про Львів

Жіноча збірна України з футзалу у першому товариському поєдинку грає внічию з італійцями

Україна грає внічию з італійцями

І знову про футзал. Справа у тому, що вчора у палаці спорту «Галичина» відбулася досить таки цікава подія.

На товариський поєдинок до Львова завітала, увага, жіноча збірна Італії. Чесно признаюся, вперше йшов на гру «5 на 5» за участю жіночих команд.

Тому, навіть не знав чого очікувати було від цієї гри. Єдине, що хотілося побачити точно – це видовище.

Його, у підсумку, люд що зібрався на трибунах палацу спорту «Галичина» й отримав. Хоча, шкода, що вболівальників було не так багато якби цього хотілося.

Причин можна називати багато: ранній початок гри (матч розпочався о 16 годині 30 хвилин), відсутність інтересу зі сторони вболівальників тощо.

Розпочали команди кволо. Моментів було обмаль, дівчата багато фолили, а вболівальники на трибунах (чоловіча її частина) оцінювали дівчат в іншому плані. Ну, думаю, ви здогадалися в якому.

Ближче до кінця першого тайму невеличку перевагу в грі мали італійці, але впевнено діяла у воротар кіпер української команди.

Набагато цікавіше стало в другому таймі, коли італійці вже на самому його початку забили гол. Десь була помилка з боку нашого кіпера (ближній кут – це завжди вина воротаря), але тим ене менше…

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Локомотив 3:2 Енергія (відео)

Пропущений гол змусив прокинутися нашу збірна і вона заграла так, як від неї хотіли вболівальники.

Воробус навіть на фарт пересів з лівої на праву трибуну. Цікава сиділа біля мене жіночка років 35-40, яка дуже емоційно реагувала на помилки нашої команди. Інколи з її вуст лунали навіть матюки.

Переживає за результат… Виходить такий спорт потрібен громадськості.

Повертаючись до гри скажу, що незабаром українські дівчата рахунок в зустрічі зрівняли. Це Юлія Форсюк чудовим ударом із-за меж штрафної змусила піднятися зі своїх місць глядачів.

На майданчику стало ще цікавіше.. Розпочався відкритий футзал у виконанні обидвох команд. Моментів побільшало і, відповідно, голів також.

Знову забиває Італія після помилки захисту синьо-жовтих, на що наші дівчата відповідають чудовим голом від капітана команди Тітової. До речі, ця дівчинка мене вразила.

Маленький ріст, юність, а з м’ячем вона справлялася не гірше від чоловіків. Позаду Воробуса сидів один відомий футзаліст, то чутно було як він говорив а чи бува не взяти Тітову у свою команду.

Поєдинок так і завершився бойовою нічиєю 2-2 і вже завтра, 0 15 годині у палаці спорту «Галичина» відбудеться повторний поєдинок між цими збірними.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*