Дякуємо Динамо за 1/8 Ліги Чемпіонів - Блог про Львів

Дякуємо Динамо за 1/8 Ліги Чемпіонів

Ребров-тренер

Після того, як київське Динамо восени отримало суперників по груповому турнірі Ліги Чемпіонів багато хто з фахівців говорив, що нам окрім місця в Лізі Європи нічого іншого не світить.

Ще б пак, потрапити у когорту таких команд як Порту та Челсі нікому позаздриш. Хоча, з іншого боку, могло бути значно гірше. Була група в цій Лізі Чемпіонів, де в квартеті грали між собою Манчестер Сіті, Ювентус, Севілья, Боруссія М.

Тим не менше, треба було в кожному з шести поєдинків виходити й грати на перемогу.

Перший матч в Києві зібрав чималу аудиторію людей. Давненько біло-сині не радували своїх фанів матчами в найпрестижнішому клубному європейському турнірі.

По ходу гри Динамо перемагало, потім програвало і лише на останніх секундах гри зуміло завдяки голу Буяльського втекти від поразки.

Вже тоді багато хто заговорив про те, що шансів на вихід з групи фактично нема.

Потім була перемога над Маккабі, яке до кінця турнірі обіграють всі кому не лінь.

Ключовими у боротьбі за вихід в 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів мали стати матчі з Челсі. Саме від них багато в чому залежала наша путівка в наступний раунд змагань.

Тим більше, що підопічні Моуріньо в цьому сезоні показували не ту яскраву гру, яку від неї очікували вболівальники.

Також читайте:   До Львова приїде мадридський Реал (результати жеребкування групового етапу Ліги Чемпіонів)

На жаль, але за два матчі кияни так і не зуміли здобути перемоги. Ба, навіть гірше, на виїзді вони взагалі взяли і програли.

Саме після гри в Лондоні український вболівальник сказав, що все – на цьому шанси на вихід далі втрачено і треба знову буде на весні тішитися виступом команди в Лізі Європи.

Виїзна гра з Порту.

Навіть не пригадую коли востаннє Динамо грало так класно. Наші футболісти просто вийшли на поле і з першої до останньої хвилини віддавалися боротьбі.

У підсумку голи Гонсалеса та Ярмоленка роблять неможливе. Динамо перемагає у Порту вдома і перед останнім туром робить так, що доля виходу в 1/8 фіналу тепер залежить лише від них.

Остання гра проти Макабі була дуже нервовою. Так, гол ми забили швидкий, згодом травму зазнав лідер команди Ярмоленко, моментів було обмаль, настільки дорогоцінним був цей матч.

Таки вистояли, перемогли 1-0 і пробилися вперше, увага, за 17 років в плей-офф Ліги Чемпіонів.

Дякуємо Динамо за єврокубкову осінь і чекаємо відновлення футбольних баталій у лютому місяці, коли молодий тренер Ребров і його підопічні будуть грати проти якогось гранда європейського футболу.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*