Футзал. Чемпіонат України. Енергія перемагає чемпіона – Локомотив (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія перемагає чемпіона – Локомотив (відео)

Енергія 2:1 Локомотив

У 13-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму майданчику приймала гостей із Харкова, діючого чемпіона країни – Локомотив.

Ця гра викликала підвищений інтерес у місті Лева та й у футзальній громадськості, зокрема, тому ваш автор не міг пропустити такий матч. І це, незважаючи на те, що поєдинок у палаці спорту «Галичина» розпочався у робочий день четверга о 13 годині.

Чесно скажу, коли прийшов на матч і зайшов у зал за 15-ть хвилин до гри, то жахнувся. Палац спорту був майже пустим, але ближче до початку гри і під час неї народ трохи підтягнувся і десь на половину заповнив трибуни.

У черговий раз піднімаю питання початку ігор чемпіонату України. Треба якось думати, шукати компроміси з власниками залу щоб якось зміщувати час на пізніше.

Реально, знаю багатьох людей, які б хотіли сходити на гру, але посередині робочого дня цього зробити не можуть.

Тепер переходимо до гри.

До її початку багато хто у перемогу львівської команди не вірив. Букмекери також прогнозували легку перемогу «Локо», але деколи й вони мають властивість помилятися.

Розпочали краще поєдинок звісно, що гості, які своєю великою лавкою запасних одразу ж притиснули «енергетиків» до своїх воріт.

Проте, впевнена дія гравців та кіпера «Енергії» не дозволяла відкрити рахунок гостям. Десь у середині першого тайму господарі гру вирівняли і досить швидко забили.

Також читайте:   Гранд ліга Львівщини. «Галицька здоба» зазнала другої поразки в сезоні

Це Михайло Грицина відзначився індивідуальними діями та пробив повз кіпера гостей – Литвиненка.

До честі гостей вони відігралися швидко, а сталося це після того, як простріл з ауту вдало замкнув Федорченко.

Саме за нічийного рахунку 1-1 і завершилася перша 20-ти хвилинка.

На другий тайм у складі гостей вийшов на паркет вийшов інший воротар – Євген Іваняк, який саме у цій 20-ти хвилині неодноразово рятував свою команду від пропущеного голу.

Десь думав, що «Енергії» бракуватиме свіжості, бо людей на заміні було малувато, а гості постійно вар’ювали склад. Але, я помилився.

Господарі виглядали краще, багато створювали, а в гостей хіба що двічі міг забити їхній воротар, згадуваний вище Іваняк.

Так, так, в одному з епізодів він вийшов сам-на-сам з воротарем «Енергії» – Кардашем, але Володя в цьому епізоді був на висоті.

Ключовий епізод зустрічі відбувся за дві хвилини до завершення ігрового часу. Чергова атака нашої команди завершилася ударом Коваля і граючий тренер – Павленко зумів підправити «шкіряного» у ворота гостей.

2-1 і «Локомотив» за мить випускає п’ятого польового, згодом вони таки заб’ють, але рефері зустрічі гол не зарахує через напад на воротаря львівської команди.

А за мить пролунала фінальна сирена, яка зафіксувала нашої команди. Глядачі у палаці спорту «Галичина» зустріли її гучними оплесками.

Молодці, що тут сказати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*