Проблема лавочок у парку імені Франка - Блог про Львів

Проблема лавочок у парку імені Франка

Лавочки в парку Франка

Щось останнім часом Ігор Воробус всерйоз взявся за благоустрій нашого улюбленого міста під назвою – Львів.

А чому б і ні? Ми ж хочемо жити по-європейськи, то і має бути все зроблено належним чином.

Тому, після дороги, яку незабаром збудують на площі святого Юрія, поговоримо про місце, яке знаходиться зовсім поруч і його назва – парк імені Івана Франка.

Хто не знає, це найстаріший парк нашого міста, був відкритий ще у 16 столітті. В народі більш знаний як парк Костюшка, колись офіційна назва була – Єзуїтський сад, Поєзуїтський сад чи просто Парк імені Тадеуша Костюка.

Зараз – це парк імені Івана Франка.

Якщо бути відвертим, то це один з моїх найулюбленіших місць для прогулянок. Правда буваю тут не часто, так вже складається життя,

Але, коли проходжу поруч, то обов’язково звертаю з вулиці і йду парком. В нього є своя особлива атмосфера.

Тут і молоді пари зустрічаються, і батьки з дітьми гуляють, й весільні пари роблять фотографії, та й просто люди приходять гарно провести час.

Пам’ятаю як тут були поставили піаніно, то кожен охочий міг прийти та заграти свою улюблену пісню. Ох, і фурори там були.

Минулого року у парку Франка встановили дитячий майданчик, поставили кіоски з морозивом, насадили дерев, пообрізали кущі, а ось однієї штуки зробити так і ніхто не додумався.

Також читайте:   Парк "Залізна Вода" у Львові

lavky

Чи просто може не треба цього робити? Думаю наші читачі вже мають здогадатися що я маю на увазі. Це вічна проблема усіх парків – лавочки.

Люди ж не можуть цілими днями ходити й ходити, треба деколи й присісти на щось, помилуватися красою парку, послухати як співають пташенята тощо.

А з лавочками у парку імені Франка проблеми і то великі. Дивишся на їхній зовнішній вигляд і розумієш наскільки це все плачевно.

От спускаюся я від церви Юра, така гарна дорога і тут біля центральної дороги є пісочниця, де по всій ідеї має бути багато дітей. Натомість цього я не помічаю, людей рівно нуль.

І причина тут не в морозяній погоді. Батьки з дітьми віддають перевагу дитячому майданчику нижче, де все справне.

Тому, ці лавочки або треба ремонтувати, або ж все знести до дідька.

Ок, їх заберуть, але ж і решта лавочок у парку знаходяться не в належному технічному стані. Їх пробували влітку фарбувати, а натомість треба було ремонтувати.

Буду писати публікації на цю тему до тих пір, поки їх не зремонтують. Парк Франка і його відвідувачі, які там бувають майже кожного дня бажають бачити все набагато кращим.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*