Трамвай на Сихів поїде у 3000 році???? - Блог про Львів

Трамвай на Сихів поїде у 3000 році????

Трамвай на Стуса

Черговий робочий день триває, надворі вже середа, не так далеко п’ятниця. Тому, мусимо трохи ще перебути і вже незабаром будемо відпочивати.

Те, що у природі зараз спостерігаються аномалії напишу вже згодом, а поки що саме ця тепла погода дозволила мені вийти під час обіду на вулицю та прогулятися вулицею Стуса.

Там, як відомо, тривають роботи по прокладанню трамвайної колії на Сихів.

Стільки вже про цей проект говорили на протязі року, що людей зараз цікавить лише одне питання – коли ж нарешті зроблять вулицю Стуса й обіцяний громадський транспорт поїде на Санта-Барбару, а можливо й ближче.

Кажуть, що в районі супермаркету «Сільпо» почали робити розворот. Побачимо що з цього вийде.

Повертаючись до теми вулиці Стуса скажу, що моя прогулянка розпочалася зі сторони вулиці Снопківської. Там все гарно роблять, в кінці трамваю №4 зробили гарний розворот, дорогу, малюють пішохідні переходи і ніби здається ось-ось електротранспорт поїде далі.

Проте, так хіба що здається, адже далі по вулиці все настільки страшно виглядає, що мій хороший приятель якого я зустрів якраз назустріч без матюків нічого сказати не міг.

Розповіді приятеля – це одне, а ось побачити це все на власні очі – це інше.

Так от, десь після «Динамо» розпочинається третя світова війна. Іншого слова я не зумів підібрати. Так, колію потрохи прокладають, але якими темпами це робиться – вже інша справа.

Також читайте:   Новий сервіс від Укрзалізниці - інформація про запізнення поїздів

Принаймні на 11 годину 30 хвилин на об’єкті я бачив не більше 3-5 людей, які як і я стояли на сонечку та грілися.

Пробую з одним із цих робітників завести розмову. Чоловік спілкуватися особливого бажання не мав, але таки сказав що роботи затягуються, бо є проблеми з колектором.

Реально, там так все розрили, що складається враження що там не труби прокладають, а шукають мамонтів епохи до нашої ери.

Що цікаво, поруч із будівництвом трамвайної колії тривають роботи по спорудженню житлових будинків. Один кажуть будують для прокуратури.

Наскільки це правдива інформація не знаю, час покаже…

Тепер до реальних часових рамок запуску трамваю на Сихів. Після проблемного місця з колектором є ще ділянка дороги від заправки і до вулиці Угорської. Там чує моє серце також будуть проблеми.

Їхати ж то десь треба буде автомобілям, колія також має десь бути.

Одним словом, це просто жах якийсь. Ага, і ще одне, кажуть місцеві люди, що робітників тут зараз нема, бо їх відправили на інші об’єкти.

Але, як це так? Погода тепла, треба робити все бо потім замерзне до дідька лисого?

З такими темпами і до 2019 року трамвая на Стуса не буде, за Сихів взагалі мовчу.

Вже незабаром очікуйте галерею із вулиці Стуса, щоб ви могли оцінити масштабність виконаних там робіт.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*