У Львові запрацював Різдвяний ярмарок - Блог про Львів

У Львові запрацював Різдвяний ярмарок

Різдвяний ярмарок-2016

Продовжуємо й наступною темою на яку ми будемо розмовляти буде тема різдвяного ярмарку, адже нещодавно у місті Львові запрацював він вже традиційно на початку зимових свят.

Проводиться у нашому місті й ярмарок великодній, але про нього поговоримо вже якось згодом. Поки що про різдвяний.

Так от, про те, що цього року ярмарок буде знову дізнався ще всередині листопада, коли на проспекті Свободи робітники почали облаштовувати так звані будиночки для продавання свого товару.

Роботи тривали не довго і вже в неділю, 13 грудня, якраз на свято Андрія побачив в інтернеті багато світлин від своїх друзів, що ярмарок офіційно було відкрито.

Поставив собі за мету якось з’їздити в центр і подивитися що там і як. Тим більше, що друзі казали ніби ярмарок став набагато кращим чим у минулі роки.

І ось сьогодні така нагода таки випала. Моя подорож ярмарком розпочалася від оперного театру куди мене привезло маршрутне таксі.

Спершу оглянув ялинку, яку якраз почали прикрашати і мають відкрити 18 грудня. Вже тут запахло смаколиками, адже дим від приготування шашликів чути на весь центр.

Надворі будній день, а ятки для продажу товарів відкриті майже всі. Звісно, що відвідувачів мало, бо це робочий день, але вони є, підходять до будиночків за цікавістю й купляють товари.

Вже, традиційно, в районі ялинки або ж посередині дороги на ярмарку стоять столики на яких можна покуштувати різноманітну їжу або ж розпити напої.

Також читайте:   У Львові запрацювали фонтани

Вивіска

Кого цікавить питання, а чи продають алкоголь на ярмарку, відповім ствердно, так і його тут є велика кількість. Це і глінтвейн, гаряче пиво, медовуха тощо.

Головне не піддатися чарам і не впитися посеред дня. 😀 Ну, Воробус випив глінтвейну, вперше в цьому році. Зима ж таки.

Щодо інших товарів, то на ярмарку можна купити наступні речі: прикраси на ялинку, одяг (є навіть патріотичний), продукти харчування, сувеніри, бачив навіть є будиночок із футбольною символікою футбольного клубу «Шахтар», подарунки тощо.

Мій хороший знайомий недаремно каже, що на таких ярмарках можна купити «дідька лисого». До речі, будете сміятися, але вперше за час відвідин ярмарку ніхто до мене приставав. В минулі роки, то гроші просили, то неадеквати лазили, то якийсь дядько мені образки продати хотів пачками.

Хто хоче сходити в туалет, це можна зробити десь на середині ярмарку збоку.

Ну, і як не згадати за години роботи.

Різдвяний ярмарок -2016 працює у робочі дні з 11:00 до 22:00, у святкові та вихідні дні – з 10:00 до 23:00.

Будиночки для продажу товарів окрім проспекту Свободи також розташовані на площі Ринок неподалік Міської Ради.

Функціонуватиме ярмарок до 17 січня включно.

Кажуть, що вночі ввечері тут так все гарно освічується, що аж настрій піднімається.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*