Враження від поїздки на кваліфікаційні матчі збірної України з футзалу в Угорщину - Блог про Львів

Враження від поїздки на кваліфікаційні матчі збірної України з футзалу в Угорщину

Андрій Манько

Минулого тижня на національну збірну України з футзалу очікувало не легке випробування.

Справа у тому, що підопічні Олександра Косенка та Валерія Легчанова поїхали грати в Угорщину, а точніше в місто Дьйор кваліфікаційні матчі до відбору на чемпіонат світу-2016 року, що наступного року восени пройде на полях Колумбії.

Так, так, Колумбії і це буде дуже цікаво, головне потрапити на це свято чотириріччя. А потрапити в Південну Америку можна через сито основного раунду кваліфікації, а потім через плей-офф.

Спочатку синьо-жовті грали поєдинки кваліфікації. Поєдинки нашої групи проходили в Угорщині, де нашими суперниками за дві путівки в наступний раунд були колективи: господарів паркету, Бельгії, а також Англії.

Саме з останніми ми й розпочинали цей міні-турнір, що тривав рівно три дні.

Англійські футзалісти сильно не пручалися й Україна впевнено перемогла з рахунком 7-0.

Голи у нашої команди забивали: Валенко (5, 12), М.Грицина (15), Разуванов (16, 29), Рогачов (29, 35).

Другий матч наша збірна проводила проти команди Бельгії. І тут також сильнішими були українські хлопці, які перемогли із рахунком 6-2.

Голи у нашої команди забивали: Валенко (6, 16), Коваль (10, 18), М.Грицина (26), Рогачов (29).

Після цієї гри стало зрозуміло, що збірна України з футзалу пройшла у плей-офф, але з якого місця вирішувалося в останній грі проти господарів – команди Угорщини.

Це, як кажуть, була гра рівних суперників. Звісно, що трибуни гнали вперед своїх хлопців, але «вікторія» таки була на нашій стороні з рахунком 5-3.

Голами у нашій команді відзначалися:

Михайло Грицина, 3, Овсянніков, 19, Журба, 22, Овсянніков, 35, Валенко, 38.

Що далі? А тепер ми очікуємо на жеребкування раунду плей-офф, де в суперники нашій збірній можуть потрапити наступні збірні:

Також читайте:   «Кубок Незалежності 2021». ФК «Галицька здоба» - «LTM». Анонс

Білорусь, Сербія, Нідерланди, Словенія, Польша і Словаччина.

Самі ж матчі пройдуть у березі місяці.

Після ігор в Угорщині багато хто із наших футзалістів зізнавалися, що потрібного результату ми б не досягли якби не вболівальники з України, яких приїхало дуже багато.

Вони під час кожного матчу підтримували синьо-жовту національну дружину. Був там і читач блогу – пан Андрій, який поділився своїми враженнями від поїздки:

Коли дізнався, що наша збірна грає відбір до чемпіонату світу в Колумбії, так близько до Львова, то одразу ж задумався над поїздкою в Угорщину. Благо з нашого міста їхала делегація від АМФУ автобусом СК «Енергія». Доїхали ми до міста Берегове, де до нашої компанії приєдналися також люди з Києва.

Всі ми разом організували вже на місці таку чудову підтримку збірній, що навіть у матчі з Угорщиною ми переспівували місцеву торсиду. Як завжди, лунали пісні «Лента за лентою», «Червона Рута» і це допомагало нашим хлопцям лише бігти вперед та забивати такі бажані голи.

Щодо міста, то воно невеличке, чимось мені нагадало Львів, адже вулички такі ж вузенькі як центрі міста, правда людей тут проживає значно менше.

Від залу, де проходили матчі очікував більшого. Думав він буде більшим, але він як і місто також невеличке. Приблизно вміщує 1500 глядачів.

До негативних моментів би відніс відношення угорської сторони. Довго нас тримали на кордоні. Я вже навіть думав чи не повертатися нам додому.

А так, поїздкою задоволений, буде що загадати і це, навіть незважаючи на те, що в Угорщині ціни на проживання та харчування у порівнянні з Україною досить таки високі.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*