Враження від відвідин ТЦ “Форум” - Блог про Львів

Враження від відвідин ТЦ “Форум”

ТЦ Форум

Давненько до нас в редакцію нічого не приходило в рубрику «Запитай у Воробуса». Чому так? Навіть не знаю.

Можливо тому що люд став гнилим і їм ліньки щось писати, можливо нема про що питатися (в цьому я дуже й дуже сумніваюся).

Тим не менше, щоб наші читачі знали, що ця рубрика функціонує і кожен охочий може задати запитання автору блогу – Ігорю Воробусу.

Як то кажуть, наврочив. Запитання в рубрику «Запитай у Воробуса» прийшло і прийшло воно наступного змісту, далі цитую: «Чому ви ще досі нічого не написали про ТЦ Форум. Ви що там ще не бували?».

Цікаве запитання на яке відповідь у мене проста – бував, але не мав з собою фотоапарату, а без нього публікація буде не такою змістовною.

Тому, вчора прийшлося його взяти під паху й піти це все сфотографувати. Що з цього вийшло і які мої враження від відвідин ТЦ «Форум» читайте далі.

Отже, як відомо, даний торговельний центр офіційно було відкрито 25 вересня 2015 року.

Пам’ятаю ще тоді відкриття було змазане, тому що навкруги ще велися ремонтні роботи і дивитися на трактори та болото навкруги було якось не дуже. Тим не менше, люд масово побіг на відкриття.

Я ж пішов вже трохи пізніше, коли потрохи почали відкриватися магазини.

Перше враження, яке складається після входу у торговельний центр – це щось схоже на зразок ТЦ «Кінг Крос Леополіс» лише набагато менше.

Також читайте:   Нема решти в магазинах

На вході на відвідувачів очікують інформаційні вивіски, де можна прочитати що і де тут знаходиться, а далі розпочинаються самі магазини. Ціни на товари в них різноманітні.

Одні більш дорогі, інші дешевші. Проте, складається враження, що багато хто із людей приїздить сюди просто гарно провести час.

Вигляд зсередини

Гарних дівчат тут хоч відбавляй. Лише приходь та вибирай.

Воробус гуляє по «Форумі» і натрапляє на ескалатори. Їх тут також багацько, а самому серці ТЦ стоять штучні дерева біля яких є лавочки. Цікавий такий проект.

Піднімаюся на поверхи у пошуках розваг. Десь тут і кінотеатр має бути.

Знаходиться він на третьому поверсі, де ще багато приміщень не працюють. А по дорозі до кінотеатру веселить мене динозавр, що рухається. От моя мала буде радіти як його побачить.

Чудовисько

Кінотеатр я знаходжу, кругом велика кількість реклами, буфет.

На фільм не йшов, бо так дуже не було часу. От що дуже хотів знайти, так це хот-доги та пиво. Треба ж випити чисто символічно за відвідини.

Перших так і не знайшов, а хмільний напій випив в грузинському ресторані. Щось, як на мене, то в ТЦ «Форум» мало генделиків, бракує ковзанки, боулінга.

Допиваю пиво, виходжу на вулицю, милуюся чудовими вогнями біля ТЦ «Форум» і йду далі.

Площа перед торговельним центром

На днях ще напишу пост в якому порівняю два великі ТЦ нашого міста: «Форум» та «King Cross Leopolis».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*