Ера футбольних “фізруків” потрохи завершується - Блог про Львів

Ера футбольних “фізруків” потрохи завершується

Рафаель Бенітес

Те, що Воробус любить футбол – це відомо всім. У цю гру я граю сам, переглядаю футбольні матчі і само собою аналізую результати тієї чи іншої команди.

Інколи як дивишся на те, як колись грала та чи інша команди і як грають тепер, то задумуєшся, а куди взагалі котиться спорт і в тому числі футбол.

За результат команди відповідає тренер і саме його питають в кінці сезону а яке ж місце зайняла його команда.

І коли клуб провалюється, то досить часто тренерів, які тренували ці команди називають фізруками. Вже навіть є так званий список фізруків, яких вже й ніхто бачити не хоче у керма своєї команди.

Нещодавно футбольну громадськість порадувала звістка, що вже екс-головного тренера мадридського Реалу – Рафаеля Бенітеса таки було відправлено у відставка. Вже давно королівський клуб так погано не грав.

Навіть коли їх тренував Моуріньо і то якось були кращі результати. За Анчелотті вже мовчу. Хоча, досі вважаю, що Карло був ідеальним тренером для «вершкових».

Прийшов Бенітес, який не так давно провалив сезон з Наполі, повністю перебудував гру команди. Пригадую як зірку світового футболу – Крішті Роналду запитали чому він так мало забиває голів, на що нападник сказав, що не розуміє тактики Рафи.

Він виявляється його заставляв навіть відпрацьовувати в обороні, хоча до цього часу Роналду ніколи подібного не робив.

Також читайте:   Футбол. Чемпіонат України. Карпати 0:2 Ворскла (відео)

Почалися розбіжності в колективі, «суха» гра в обороні поступово завершилася. З часом і зник результат.

Тому, не здивувався тому факту, що Бенітеса звільнили і на його місце поставили молодого тренера – Зідана. Зізу вже прогнозують хорошу кар’єру.

А чому б і ні?

Моуріньо. Він також відноситься цього сезону до спільноти фізруків. Так погано Челсі ще ніколи не грав. Замість того, щоб думати про чемпіонство аристократи деякий період часу навіть почали боротися за те, щоб вийти із зони вильоту.

Власник клубу – Роман Абрамович терпів, терпів, терпів і нерви в нього не витримали. Жозе також був звільнений.

Ще одним фізруком року я би назвав нідерландського спеціаліста – Луї Ван Галя. Вже два сезони цей спеціаліст пробує вернути команді Манчестер Юнайтед колишню славу й ніяк йому це не вдається зробити.

Що цікаво, керівництво клубу вже пішло на зустріч тренеру, виділило достатньо велику суму грошей на трансфери футболістів і толку.

Манчестер Юнайтед вилетів з Ліги Чемпіонів, а у чемпіонаті змагається за потрапляння у зону цього ж турніру.

Вболівальники «червоних дияволів» вже зляться і я їх розумію. Вони хочуть бачити результат, а не програвати Борнмуту.
Треба давати дорогу молодим тренерам. Сергій Ребров – приклад як після фізрука Блохіна він зумів вивести команду з ями.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. arhivarius 09.01.2016 пише:

    Воробусе, а ти подай заявку, може тебе візьмуть тренером. Ти так про все гарно пишеш, може і з якоюсь командою типу Реал у тебе щось вийде, і ти озолотишся. Тоді навіть після таких подій, тобі на роботу не доведеться ходити. 😆

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*