Футзал. Чемпіонат України. Енергія без проблем перемагає Ураган - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія без проблем перемагає Ураган

Грицина забиває не лише за збірну

У 15-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія на своєму паркеті приймала гостей із міста Івано-Франківськ – команду Ураган.

На цю гру ваш автор йшов по різними причинам:

По-перше, за футзалом встиг заскучати, його у Львові зараз і так мало й не так часто Енергія грає вдома.

По-друге, традиційно, поєдинки між Енергією та Ураганом проходять у безкомпромісній боротьбі й вболівальники отримують велике задоволення від цих ігор.

По-третє, хотілося побачити в якому стані перебувають команди після святкування Нового року. Адже, не секрет, що часто саме в перші дні року бувають сенсаційні результати.

Пригадую колись непереможний львівський Тайм програв саме в такий період часу тоді ще не надто сильному харківському Локомотиву.

Що ми побачили сьогодні? Не подумайте, що ваш автор аж так не злюбив футзал, але те що побачив у палаці спорту «Галичина» мене розчарувало. Енергія повністю перегравала свого суперника і шкода, що гості так і не зуміли нав’язати нашій команді хоч яку-небудь боротьбу.

Одразу ж пішла ностальгія за часами Сержао, Біро Жаде та компанії.

Розпочався звітний поєдинок у Львові дуже в’яло. Енергія грала спокійно, час від часу била по воротах Урагану, а от гості переважно сиділи в захисті і вибивали шкіряного куди лише попало.

Також читайте:   «5х5» оголосив імена найкращих футзалістів України у 2019 році. Гравець до 17-ти років та легіонер

Так тривало до 13-ої хвилини, коли м’яч після удару Маринюка та серії рикошетів опинився у сітці воріт гостей. А під кінець першої 20-ти хвилинки спрацювала ще й тактика тайм-ауту за кілька секунд до сирени.

Саме так і зробив головний тренер львівської команди – Павленко, після чого Коваль зі штрафного поцілив у ворота.

Ну, а на початку другого тайму питання переможця в цій грі було знято повністю, коли своїми голами відзначилися по черзі брати Грицини.

Чесно признаюся, не люблю лізти у роботу тренерів, але за такої гри можна було би дати пограти і Стефанківу, тому ж кіперу Пітулі, які не так часто потрапляють у склад.

Згодом наступить й розслабленість у гравців Енергії.

Не знаю чому так довго зволікав тренер Урагану з п’ятим польовим, але він таки вийшов на майданчик і сталося це за рахунку 1-5.

Цей компонент гри гостям вдався краще і вони до завершення поєдинку забили аж два голи.

5-3 – перемога Енергії, перемога закономірна і наша команда продовжує впевнено посідати друге місце в турнірній таблиці.

Що ж до гостей, то хотілося би щоб вони виглядали значно краще, а то з такою грою як сьогодні їм точно нічого не світить у цьому чемпіонаті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*