Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на каменя не залишає від Привату (відео) - Блог про Львів

Футзал. Чемпіонат України. Енергія каменя на каменя не залишає від Привату (відео)

Автор дубля - Легендзевич

У 16-ому турі чемпіонату України з футзалу львівська Енергія поїхала грати в гру «5 на 5» в місто Кривий Ріг до місцевого колективу Приват.

Після перемоги у минулому турі над франківським Ураганом, звісно, що всім хотілося продовжити переможну серію у матчі з явним аутсайдером чемпіонату.

Як покаже згодом гра, це львівській команді таки вдасться зробити і досить таки легко.

Нехай мені пробачать вболівальники криворізької команди, але, моя думка, що їхня команда до рівня вищої ліги явно недотягує.

За 15-ть турів здобути лише одну перемогу та дві нічиї – це явно не те, чого очікують від своєї команди криворізькі вболівальники.

Скажу навіть більше, на гру проти Енергії команда Приват зуміла назбирати лише півтори четвірки. Не дивно, що у підсумку вони отримали у свої ворота цілу зливу голів.

Особливого бажання описувати кожен наш забитий гол нема. Я лише наведу кілька фактів:

1. До 16-ої хвилини у ворота Привату влетіло шість голів.

2. В Енергії дублем ще у першому таймі відзначився гравець, який дуже рідко потрапляє у склад – Легендзевич.

3. В цій грі в складі нашої команди зіграли всі хто приїхав у Кривий Ріг. Знаючи головного тренера зелено-білих – Павленка, можу сказати, що він дає пограти всім тоді, коли дійсно його команда на три голови сильніша від свого опонента.

Також читайте:   «Кубок Високий замок 2022». ФК «Галицька здоба» - срібний призер

Єдиного кого можна виділити у складі господарів майданчику – це Бакума. Футзаліст дійсно старався і дивно мені як його ще не забрали у свої лави інші команди.

Також здивувала поява Шамлі, який ще не так давно грав у Локомотиві.

У другій половині зустрічі Приват пішов на п’ятого, зумів забити 3 голи, але й пропустили вони вдосталь.

Звучить фінальна сирена, яка фіксує перемогу нашої команди з рахунком 9-4, а це означає, що Енергія продовжує впевнено утримувати 2-е місце в турнірній таблиці й пробувати наздоганяти лідера поточного чемпіонату – харківський Локомотив.

Зараз в активі «енергетиків» – 37 очок після 15 зіграних ігор, в «Локо» ж на два очки більше, плюс в «залізничників» ще є гра в запасі.

Наступну гру в чемпіонаті наша команда проведе аж 22 січня. У цей день ми будемо приймати на своєму паркеті команду з Херсону – Продексім в якій грають такі відомі гравці як Тіагу, Скорий, Волянюк, а тренує легендарний футзаліст – Ігор Москвичов.

Це буде потім, а на порядку денному зараз в Енергії гра на кубок проти івано-франківського колективу – Віза Вторма, яка відбудеться у «Франі» 17 січня.

Вболіваємо за нашу команду, а поки що, насамкінець, пропоную переглянути відео забитих голів у вчорашньому поєдинку Привату та Енергії:

Фото: energia.lviv.ua.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*