Футзал. Друга ліга аматорів Львова. “Нові імена” – “Форсаж”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга аматорів Львова. “Нові імена” – “Форсаж”. Анонс

Нові імена - Форсаж

Продовжуються змагання в другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

А, як відомо, у цих змаганнях приймає участь і команда «Нові імена», за яку виступає автор блогу – Ігор Воробус.

Вже цієї суботи на нас очікує новий суперник.

З ким цього разу будуть грати «Нові імена», чого слід очікувати від цього поєдинку, останні новини зі стану справ у команді та багато іншого читайте далі.

Отже, те що наша команда після Нового року набрала ходу – це факт. Вже навіть собі так думаю, що якби ми не загубили очки у кількох виграшних матчах, то можливо в кінці чемпіонаті була би ще боротьба між нами та командою «Бастіон-2» за перше місце.

А так, суперник за три тури до завершення чемпіонату став чемпіоном, а «Новим іменам» не залишається нічого іншого як зараз боротися за друге місце. А боротьба, до слова, має бути дуже й дуже цікавою.

Після того, як у минулому турі наша команда здобула перемогу, а найближчий наш суперник у боротьбі за друге місце – клуб «Старява» втратив очки, в турнірній таблиці ми зараз випереджаємо найближчого суперника – команду «Львівські резерви» на два залікових пункти.

Як сказав нам після гри президент клубу «Нові імена» – пан Крупчук, цитую: «Все у наших руках».

І справді, треба виходити в найближчих трьох турах на паркет і перемагати. Тоді, й нічого від когось іншого залежати не буде.

Також читайте:   PARIMATCH Екстра-ліга. Представляємо учасників. «Сокіл»

Найближче випробування – зустріч із командою «Форсаж». Ця команда у поточному чемпіонаті вже ні на що не претендує. Зараз в активі цього колективу – 10 очок і передостаннє місце в турнірній таблиці.

У першому колі змагань «Нові імена» з цією командою зіграли в, по-справжньому, бойову нічию 5-5. Це була одна з найвидовищних ігор всієї ліги.

По ходу гри команди по черзі вигравали, титанічними зусиллями відігрувалися, було два вилучення, а завершилося все нічиєю.

Як буде цього разу? Важко сказати. Те, що серйозно ставитися до цієї команди треба – це факт однозначний.

Ходять слухи що в суботу за «Форсаж» не зіграє їхній капітан Ігор Смірнов. Але, скажу так, що у команді-суперника є зіграти кому й без цього гравця. Індивідуально всі сильні, а якщо ще й добре налаштуються, то можуть створити проблеми будь-якому супернику.

Щодо нашої команди, то наче всі здорові, після хвороби повертається в основну групу – Роман Ковалик. Настрій у хлопців бойовий і вони сповнені бажанням продовжити переможну серію.

Як буде насправді, побачимо вже незабаром.

Нагадаю, що гра між командами «Нові імена» та «Форсаж» розпочнеться в суботу, 30 січня в СК «Інтерспорт» об 11 годині 45 хвилин.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*