Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 2:0 “Форсаж” (Воробус грає третю гру поспіль на “нуль”) - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 2:0 “Форсаж” (Воробус грає третю гру поспіль на “нуль”)

Нові імена - Форсаж

Тільки що Воробус приїхав додому й вже зараз поспішає повідомити наших читачів про те, як сьогодні ваш покірний автор знову грав у таку гру як футзал за команду «Нові імена».

Не секрет, що продовжуються змагання в другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Там якраз настав час вирішальних поєдинків і після того, як колектив «Бастіон-2» став достроково чемпіоном, нам нічого не залишається як чіплятися за друге, підсумкове місце в турнірній таблиці.

Черговим нашим суперником виступила команда – «Форсаж». Цей колектив вже ні на що не претендує в поточному чемпіонаті, але тим не менше перед грою були великі побоювання за результат цієї гри.

У першому колі ця команда дала нам бій і все завершилося з рахунком 5-5, а як буде цього разу вже мала показати гра.

Що можу сказати по «гарячих» слідах?

Команда суперника зібралася сьогодні на гру, мабуть, в найкращому своєму складі. Ну, можливо не було в складі їхнього одвічного капітана – Смирнова (травма), але тим не менше, Ігор на грі був і ще й як підтримував свою команду з лави запасних.

Розпочали гру команди дуже обережно. Що «Нові імена», що «Форсаж» боялися пропустити гол у свої ворота. Від того й моментів біля воріт обидвох команд було обмаль.

Але, невважаючи на це, першими забити таки вдалося нашій команді. Це Сергія Нікітіна вивели віч-на-віч з воротарем команди суперника, він його обіграв й просто закотив «шкіряного» у пусті ворота.

Звісно, що суперник не хотів миритися з результатом й почав активно пресингувати наших гравців. Досить швидко «Нові імена» заробили 4 командних фоли й фактично до кінця першого тайму ми просто змушені були вбивати час щоб не заробити шість командних фолів.

Також читайте:   Гранд ліга ОАКЛ. «Галицька здоба» знову перемогла «A-Z Techno»

Це вдалося зробити, а все найцікавіше розпочалося в другій 20-ти хвилинці. На її початку після пасу того ж таки Нікітіна, вже іншому гравцю нашої команди – Володимиру Великому вдається подвоїти результат.

2-0 і дихати нам стало набагато легше.

І навіть після такого рахунку гравці команди «Форсаж» програвати не хотіли й кинулися будь-що відігруватися. Варто сказати, що віддати належне їм таки треба. На деякий час вони зуміли закрити нас на своїй половині майданчику і якби не мої вдалі дії у воротах, ой як було би нам не легко в кінці зустрічі.

Не люблю себе хвалити, але дійсно просто взяв і впіймав кураж. Кілька раз «Форсаж» не реалізовував чудові нагоди забити гол. Ну, а апогеєм всього матчу стало пробиття 10-ти метрового удару від суперника.

Таки їхній гравець – Вей зумів підставитися необхідну кількість разів. До позначки підійшов мій хороший приятель – Лячин й пробив якраз так як я думав.

За мить пролунав фінальний свисток від арбітрів поєдинку.

«Нові імена» на морально-вольових перемагають 2-0 й зберігають за собою другу позицію в турнірній таблиці.

Далі буде…

Склад нашої команди у грі проти команди «Форсаж»:

Воробій – Николишин, Ільків, Крупчук, Ковалик, Бутрин, Пенгрин, Тесленко, Нікітін, Великий, Копій.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*