Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена – Львівські Резерви”. Анонс - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена – Львівські Резерви”. Анонс

Нові імена - Львівські Резерви

Вже цієї суботи після паузи, пов’язаної з новорічно-різдвяними святами відновлюються змагання серед команд другої ліги з футзалу, які проводяться під егідою асоціації любительського міні-футболу Львівщини.

І одразу ж на команду за яку грає автор блогу – «Нові імена» очікує знову поєдинок «за шість очок».

З ким гратиме наша команда, в якому стані перебувають гравці, чого слід очікувати від цієї гри та багато іншого читайте далі.

Отже, після того, як ще минулого року, а точніше 26 грудня команда «Нові імена» зіграла поєдинок проти одного з претендентів на медалі чемпіонату – колективу АК «Старява», у змаганнях наступила пауза.

Пов’язана вона були з тим, що люд святкував Новий рік та Різдво Христове.

Признаюся чесно, нашу команду трохи ця пауза вибила з ритму. Все-таки, якраз команда почала показувати результат, здобула таку бажану перемогу, а тут наступила трьохтижнева пауза.

Вчора «Нові імена» вже традиційно провели тренування у СК «Інтерспорт».

Хлопцям було важко входити у роботу після паузи, але тим не менше, «заруба» була й вона пішла нам на користь перед суботнім матчем проти ще одного претендента на медалі – колективу «Львівські Резерви».

Ця команда вже не є тими хлопчиками для биття, якими вони були у літній лізі. Завдяки Храмову, Николишину «Львівські Резерви» заграли по-іншому й тепер є одними з основних претендентів на медалі.

Також читайте:   «Кубок Незалежності 2021». «Тракт» - ФК «Галицька здоба». Анонс

У першому колі змагань гра між нами та цією командою завершилася в бойову нічию 4-4.

Тоді, пригадую, «Нові імена» перемагали із рахунком 3-0 після першого тайму, але опісля перерви все перевернулося з ніг на голову і вже «Резерви» вели, але завдяки Володимиру Великому нам таки вдалося врятуватися.

Стан справ у нашій команді? Всі футзалісти здорові, плюс повернувся до тренувань кіпер клубу – Тарас Михайлишин.

Хлопці сповнені бажанням продовжити свою переможну серію.

Чого очікувати від суботньої гри?

Особисто я думаю, що буде дуже важка та нервова гра. Фактично поєдинок буде за шість очок. Якщо перемагає суперник, то відривається на чотири очки, якщо «Нові імена», то перемістяться на чисте друге місце.

Ще цікаво яким складом прийде на цю гру команда-суперника. До Нового року вони ледве назбирували людей, а як буде цього разу…

Тим не менше, прогнози прогнозами, а все вирішить її величність гра, яка розпочнеться у СК «Інтеспорт» 16 січня о 11 годині 45 хвилин.

Запрошуємо підтримати нашу команду.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*