Олександр Храмов: “Головними конкурентами у боротьбі за чемпіонство вважаю команди: Сокіл Борщовичі та Затяті…” - Блог про Львів

Олександр Храмов: “Головними конкурентами у боротьбі за чемпіонство вважаю команди: Сокіл Борщовичі та Затяті…”

Олександр Храмов

Продовжуємо знайомити наших читачів із цікавими людьми у світі спорту.

І сьогодні в гостях у Воробуса буде капітан команди, яка виступає у четвертій лізі аматорського футзалу Львівщини – Олександр Храмов.

– Доброго дня, Олександре, цього сезону ваша команда приймає участь у четвертій лізі аматорського футзалу Львівщини. Чому саме ця ліга і чи не було бажання після перемоги у третій лізі підвищитися в класі й грати хоча б у другій лізі?

– Вітаю. Я хочу сказати лиш одне, що друга, третя та четверта ліги (ЯКШО БРАТИ ПЕРШУ ТРІЙКУ КОМАНД) між собою по силі практично не відрізняються. А в другу лігу ми просто не встигли заявитись.

– Цього сезону команда трохи змінила назву. Зараз це вже не Сокіл, а Сокіл-Сільмаш, чому так?

– В зв’язку з тим, що ряд гравців покинуло команду, ми прийняли рішення об’єднатись з командою Сільмаш за яку грає багато моїх друзів. Звідси і нова назва клубу.

– Після минулого сезону команду покинуло ряд гравців: Ільків, Воробій, Копій, Маргаль та інші. Чим знайшли ви гідну заміну цим гравцям і на кого в новому сезоні акцентується найбільша увага?

– Так, в нас наполовину змінилася команда, але хлопці з команди Сільмаш добре справляються про що свідчить наше місце в турнірній таблиці. А ставку ми робимо на весь колектив і когось виділяти було б неправильно.

– Команда зіграла перше коло, назвіть найкращий та найгірший матчі команди?

– Ну, тут все просто, краща наша гра була проти команди Затяті де здобули перемогу 1-0. А провальною я вважаю гру проти основного конкурента команди Сокіл(Борщовичі) де ми поступились з рахунком 3-5.

Також читайте:   Хто такий Пан П?

– Кого вважаєте основними фаворитами у боротьбі за чемпіонство?

Я думаю що Сокіл-Сільаш, Борщовичі та Затяті розіграють медалі цього року між собою.

– Багато хто із гравців різних ліг говорить, що їм не подобається грати у СК «Інтерспорт». Одні кажуть що там холодно, одні що майданчик не стандартний, інші, що заважає низька стеля. Як вам грати в цьому залі?

– Вважаю що тут доречна одна приказка про поганого танцівника якому щось заважає.. Нас наразі все влаштовує.

– Подейкують, що після чемпіонату може проводитися кубок між лігами, якщо такий турнір буде, то команда Сокіл-Сільмаш візьме в ньому участь?

– Думаю що так. А в суперники хай нам попадуться Нові імена. 🙂

– До речі, за іншими лігами слідкуєте? Якщо так, то що можете сказати про організацію змагань: плюси та мінуси, побажання на майбутнє?

-Так, звісно, слідкую адже там грає багато моїх друзів. Плюси в тому що кількість ліг зросла це добре. А мінус у великій перерві між колами, а в нас то взагалі..

– Кілька слів про себе: девіз у житті, чим займаєтеся в часи буденності, сімейний стан?

– Девіз у житті мабуть ніколи не опускати руки щоб не трапилось. Загалом робота, тренування, дім і так по колу. Сімейний стан – одружений.

– Ваші побажанням читачам нашого сайту та всім любителям такої гри як футзал?

– Насамперед хочу всіх привітати з Новим 2016 роком і РІЗДВОМ ХРИСТОВИМ, побажати всім здоров’я, терпіння на футбольних полях та миру в країні. Дякую.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*