От подивився я на Кабанчика…

Метнись Кабанчиком

Я тут, знаєте, кабанчика для себе придивився. Не того, що на Різдво на стіл ставлять, а трохи іншого. Скористувався я Інтернет-сервісом Метнись Кабанчиком. Це такий сайт, де можна знайти помічника для будь-якої справи. Приміром, ліньки прибирати, чи руки не доходять відремонтувати розетку, чи не хочеться о третій ночі вставати, щоб тещині сумки на вокзал відвезти – береш і замовляєш людину, яка радо допоможе, та ще й за невелику платню. Або хочеш – сам береш і зголошуєшся на якісь замовлення і підробляєш собі.

Та мова про інше – днями Метнись Кабанчиком перейшов на новий сайт (був kabanchik.com.ua, а став kabanchik.ua). Переїхати-переїхали, але й не забули ремонт зробити – ну, тобто повністю переробити сайт. Повивчав я його трохи, і от що помітив:

  • категорій по видам послуг стало значно більше – раніше було щось трохи більше десятку, а зараз декілька сотень;
  • профіль став єдиним: зареєструвавшись один раз, можна як замовляти послуги, так і подавати заявки на якісь цікаві завдання;
  • з’явився калькулятор приблизного розрахунку ціни послуги – дуже зручно: замовник знає, як не переплатити, а виконавець знає, на яку ціну можна зголоситись;
  • працює повноцінна біржа фрілансу – замовлень для фрілансерів справді дуже багато;
  • і замовника, і виконавця можна обирати по відгукам і декільком оцінкам. Це спеціально для тих, хто бояться, що їх надурять, гроші відберуть (або не заплатять), а контактні дані передадуть до спецслужб. Ну а якщо серйозно – дуже зручно, адже знаєш, кому можна довіряти.

Тепер, оглянувши сайт оком, скажу – тут можна знайти виконавця для будь-якої послуги. Дістає сорока (як ото мене влітку)? Будь ласка, публікуй завдання і шукай помічника, що щось вирішить. Цікавить розробка логотипів чи створення сайту – і цих спеціалістів тут навалом. Ну і звичайно, на побутові та інші послуги також можна легко знаходити спеціалістів.

Що дуже приємно – тут дешевше, бо замовник сам може встановити ціну, та немає посередників. Я це перевірив, коли порівняв, скільки візьме сервіс по ремонту за заміну екрану на телефоні, і за скільки зголоситься працювати приватний майстер на «Кабанчику». Зекономити вдалося десь відсотків тридцять.

Що я вам скажу? Не хочеться брати на себе зайвий клопіт – доручайте його іншим людям, і йдіть гуляти Львовом, бо це завжди файно. Жінка не пилятиме за капаючий змішувач, ви не сваритиметеся за бруд у квартирі, теща нарешті сяде на свій потяг з усіма сумками – і всі інші проблеми будуть вирішені.

Автор статті: Piligrim.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*