Підсумки роботи блогу Воробуса в січні - Блог про Львів

Підсумки роботи блогу Воробуса в січні

Січень-2016

Дуже швидко минають вихідні.

Здавалося ще вчора була п’ятниця, а вже зараз вечір неділі й вже завтра людям треба буде йти на роботу.

Воробус тільки що сів за комп’ютер й від даного моменту буде починати оновлювати наш ресурс.

Отже, так як сьогодні надворі 31 січня, останній день місяця, то прийшов час підвести підсумки.

Що було цікавого на блозі, чого слід очікувати в місяці лютому про це та не лише читайте далі.

Розпочну з того, що, нарешті завершилися зимові свята й люд потрохи повертається до нормального буденного життя. А то, крім салату олів’є, куті та пампухів ми більше нічого не бачили.

Так, були ще колядки, але, як на мене, цих свят трохи забагато.

В січні місяці автору блогу нарешті вдалося нормально покататися на лижах. На сам Новий рік з компанією їздили в Буковель, а вже після Старого Нового року відвідав улюблений Тростян.

Катанням залишився задоволеним. Єдине шкода, що сніг швидко почав танути і вже зараз у Славську катати практично неможливо.

До теми погоди я би відніс також аномалії. Справа у тому, що люд досі не може збагнути що ж відбувається надворі. Ніби місяць січень, а здається що зараз рання весна.

Також читайте:   Коли спаде спека?

До подій загальноукраїнських можна віднести той факт, що в країні лютує епідемія грипу. Багато шкіл закрито на карантин. Є навіть випадки захворювання на свинячий грип.

У спорті – Ліонель Мессі здобув черговий золотий м’яч за приз кращого футбольного гравця року що минув.

Команда, за яку грає Ігор Воробус – «Нові імена» після Нового року почала грати значно краще і перед двома останніми матчами фактично забронювала собі місце на п’єдесталі.

Проте, всі хочуть виграти срібні медалі. Сподіваюся, що у наступних двох матчах ми зіграємо не гірше чим граємо до цього часу.

Щодо подій на блозі, то знову наш ресурс почало відвідувати багато людей. Якось так вже складається, що взимку народ більше сидить за комп’ютерами й добре, що ці люди відвідують блог Воробуса.

Чого слід очікувати в місяці лютому? Ну, перш за все я очікую на повернення зими. Не можу собі уявити щоб у лютому місяці було так тепло й зовсім не падав сніг.

Після паузи відновляться поєдинки у футбольних: Лізі Чемпіонів та Лізі Європи. Нагадаю, саме в останньому турнірі грає представник від України – Шахтар.

Побачимо як «гірники» будуть грати проти німецького Шальке.

Одним словом, залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. zubra 31.01.2016 пише:

    У лютому буде тепло

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*