Водій маршрутки: “Я також маю право на особисте життя…” - Блог про Львів

Водій маршрутки: “Я також маю право на особисте життя…”

Водій маршрутки

І знову будемо обговорювати тему маршруток. Ну такий вже Воробус, що жити без них не може.

Часто там трапляються такі казуси, що інколи посміхаєшся, а інколи думаєш, невже так все погано у нашому з вами домі?

Про черговий такий випадок розповім далі й буде він пов’язаний не з самим транспортом, а людьми, які відповідають за безпеку пасажирів – водіїв.

Те, що їм треба себе вдягатися й поводити себе належно – це доконаний факт, але хоч як їх не критикуй все рівно не доходить.

Хай йому грець з цим вбранням, може їхати і в старій куртці та у валянках. Це вже про нього і його маршрутку в народу складається враження. Але, безпека пасажирів має бути перш за все.

От і сьогодні зранку сідаю на Сихові на величезний автобус №4а щоб заїхати в центр. Народу так багацько, що всі не влізаються. Само собою люди між собою сваряться, всі хочуть їхати і я їх розумію.

Трамваю на Сихів так і нема, маршруток мало, а на роботу якось то треба їхати.

Ну, все, після зупинки «Верхній Шувар» люди нарешті втихомирюються, водій автобуса зачиняє двері, рушаємо й раптом починається знову суперечка.

На цей раз між кількома пасажирами та водієм. Спершу більшість людей в автобусі не вкурює що сталося, але з часом чутки доходять. А виявляється коли водій з своїм автобусом рушив з місця, то взяв мобільний телефон й почав по ньому розмовляти.

Також читайте:   Велодоріжки у Львові: вулиця Наукова-Симоненка

На ці дії одразу ж звернули увагу пасажири, які хочуть почувати себе в безпеці а не думати, що однією рукою водій тримає кермо, а іншою тримає мобільник й по ньому розмовляє.

Водії автобуса звісно що зауваження на його адресу не сподобалися, цитую його слова: «Я також маю особисте життя, ви мені не забороните говорити коли це захочу».

Оце так поворот подій. Звісно, що пасажири одразу ж почали огризатися, показали водію знак, який же висить біля нього що розмовляти по телефону біля водія не можна.

Сварився водій та пасажири аж до повороту на Новий Львів, аж до поки перший не здався. Пасажири перемогли й правильно, адже на вулиці зараз така погода, що то дощ падає, то сніг, то знову дощ, то все замерзає.

Не дай Боже, десь недогледіти, а в салоні то їде не 5 людей, а близько 50-60 якщо й не більше.

Треба цій новій поліції звертати увагу на такі речі. А то реформи поробили, водії стали ще більш наглішими й ніхто з цим не бореться окрім самих пасажирів.

Так завжди не буде, буде ще гірше?

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Типовий приклад безвідповідального ставлення до своєї роботи. Коли б всі так не мовчали у відповідь на зневажливе до себе ставлення, то рано чи пізно навіть людям з примітивною моральною основою довелося б рахуватися з наявністю правил комфортного суспільного співжиття і їх дотримуватися.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*