Як можна подивитися на Львів з ТЦ “Скриня” - Блог про Львів

Як можна подивитися на Львів з ТЦ “Скриня”

Львів з ТЦ Скриня

Продовжуємо… як і обіцяв.

І в наступній темі ми будемо говорити про наше улюблене місто – Львів, а саме про те, де його можна оглянути з висоти пташиного польоту.

Знаю, у багатьох наших читачів одразу ж в голові промайнули такі місця нашого міста як: Високий замок, Ратуша, церква Ольги та Єлизавети тощо.

Але, не лише в цих місцях можна оглянути Львів з висоти пташиного польоту.

Одразу ж після суботнього переможного поєдинку нашої команди – «Нові імена» проти колективу «Патріоти» ми з хлопцями вирішили поїхати в ТЦ «Скриня» щоб разом відсвяткувати перемогу. В ТЦ «Скриня» представлений широкий асортимент товарів для дітей та дорослих, відпочинку та спорту, для облаштування Вашого дому: столи, крісла, ліжка, дивани і т.п.

В деталі вдаватися не буду, але й там автор блогу зумів фактично з нуля придумати тему для публікації.

Та, про все по-порядку.

Отже, люблю ТЦ «Скриня» за те, що всередині є мої улюблені ескалатори. Людині не треба довго й нудно підніматися по сходах, а вона може використати для цього рухомі сходи.

Мить і Воробус вже ними піднімається на сам верх й, що цікаво, переді мною починають вимальовуватися цікаві краєвиди.

З такого місця я ще Львова точно не бачив.

Далі заходимо у заклад під назвою «Crazy town» в якому з вікна можна зробити навіть селфі на фоні привокзальної площі. Я цього робити не став, а просто для наших читачів зробив цікаві фотографії.

Також читайте:   Вулицю Городоцьку знову озеленили

Тим не менше, подобаються мені такі моменти, коли пізнаєш для себе щось новеньке за чашкою кави й на теплому диванчику.

Проте, найцікавішим місцем для оглядин міста Львова є місце в тому ж таки ТЦ «Скриня» як виходиш на четвертому поверсі з ескалатора.

З висоти пташиного польоту

Перед вами нема вже старих будівель, пошарпаних домів, а вимальовується приміський вокзал, вся привокзальна площа й поїзда, які прямують із головного вокзалу в напрямку Мостиськ, Ходорева й так далі.

Тут Воробус вже не міг не скористатися нагодою зробити фото на пам’ять. Вийшло це все якось сірувато, якось приїду сюди ще коли буде тепло, літня пора року й дерева будуть цвісти.

А то взимку якось настрою нема.

В найближчих публікаціях читайте також про інші місця для огляду міста й не лише. Воробус опише ті місця, де можна буде робити фотосесії.

На сьогодні це ще не все, вже ввечері очікуйте статтю про Тетянин день. Окрім того, що ця пані покорителька студентів, вона ще й вміє прогнозувати погоду.

Якраз на свято Тетяни збувається багато прикмет. Залишайтеся з нами….

Має бути цікаво….

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*