Як Воробус і компанія каталися на лижах на Новий рік - Блог про Львів

Як Воробус і компанія каталися на лижах на Новий рік

Новорічний Буковель

Цьогорічне святкування Нового року видалося для вашого автора незвичним. Пам’ятаю у минулі роки був переважно або вдома, або ж зустрічав свято з друзяками десь на хаті.

На цей раз вирішив трохи побавитися в екстрим і саме в Новорічну ніч поїхав з друзяками на Буковель.

Саме там 1 січня ми мали відкатати черговий раз та повернутися у Львів. Тим більше, що це був останній день так званого низького сезону.

Чи вдалося це нам зробити, які цікаві пригоди очікували Воробуса і компанію по дорозі на Буковель та багато іншого читайте далі.

Отже, те що катати на популярному курорті можна на сам Новий рік розповів мені відомий фотограф міста Львова – пан Роман Тупись .

Хлопчина вже так їздив не один раз і саме він поділився всіма деталями подібної подорожі (кого цікавлять деталі відправлення поїзда, автобуса, ціни пишіть у коментарях я з радістю допоможу).

Автор блогу довго думати не став і напередодні Нового року зоорганізував ще двох приятелів, купив квитки на потяг та автобус та й помчався підкоряти Буковель, в черговий раз.

Виїзд зі Львова потягом Київ – Івано-Франківськ був запланований на 3 годину 13 хвилин. Тому, і посвяткувати в сімейному колі мав також трохи часу.

Дуже цікаво було, а що ж буде відбуватися у самому поїзді, чи всі масово питимуть і чи зможемо ми приїхати вчасно у «Франю», де вже о 6 годині 15 хвилин на нас очікував автобус до Буковеля.

На диво, у вагоні було спокійно, люд переважно спав, а про те, що святкувань як таких не було розповів Коля, який так вже хотів випити, що просто присів Воробусу та компанії на вуха.

Ми йому таки налили, але щоб аж так сильно ніхто не пив. Чисто символічно відсвяткували прихід 2016 року та й лягли на годинку подрімати. Попереду на нас очікував день катання.

Також читайте:   Враження від лижного катання на горі Тростян 24.02.2013 року

Поїзд приїхав вчасно, ще мить і ми вже в автобусі в якому було трохи холоднувато. Прийшлося добре закутатися й знову спати. До речі, народу окрім нас також їхало багато.

Виходить не ми такі одні вар’яти, що на Новий рік їдуть на лижі.

У Буковель ми приїхали близько 8 години 30 хвилин. Курорт зустрів малою кількістю відпочивальників та 20-ти градусним морозом, яким тримався протягом цілого дня.

Приходимо в прокат брати лижі, а там розчарування – комп’ютери зависли й кіна не буде.

Поки ми дійшли до 2-ого прокату, поки взяли лижі, поки під’їхали до підйомників була вже 10 година. Настрою як такого не було, але потім він таки з’явиться.

Плюсом новорічного катання назвав би малу кількість людей на підйомниках. Ще б пак, відпочивальники насвяткувалися і почали виїздити на траси лише після обіду.

А ми в той час мали нагоду насолодитися чудовим катанням. Мороз прямо таки ліз до Воробуса в лице, але маска та балаклава не давали йому цього зробити.

З часом до морозу я вже звик і почав по-справжньому насолоджуватися катанням. Давненько не пригадую, щоб я їздив по такій великій кількості трас.

До кінця дня на моєму скіпасі назбиралося близько 25-ти підйомів. Як на мене, хороший результат. Мої колеги мали в цьому плані хто як, але наприкінці дня всі погодилися, що відпочинок вдався.

Що в автобусі, що в потязі всі переважно спали, а вже сьогодні вдень спілкувалися на тему як же весело ми провели Новий рік.

Ледве не забув, досить часто піднімаючись на підйомниках ми колядували. Свято Різдва Христового ж наближається…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

коментарів - 2 може ще щось напишете?

  1. scotland 06.01.2016 пише:

    Зновим роком , а можеш докладніше написати чим ви вертались назад до Львова , і ціни нбуса авто

    • Vorobus 06.01.2016 пише:

      Близько 17 години з другої парковки на Буковелі відправляється автобус Буковель – Івано-Франківськ. Якщо будете там стояти 16.50, то його точно побачите. Проїзд складає 50 гривень до Франика.

      Приїздите у це місто і вже там очікуєте на потяг Івано-Франківськ – Київ, який відправляється о 21 годині 55 хвилин. Проїзд приблизно так само – 45-50 гривень.

      Казали мені люди, що з “буки” їде ще маршрутка о 19 годині, але на неї дуже важко сісти.

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*