Чому чоловіки не голяться - Блог про Львів

Чому чоловіки не голяться

Велика борода

Йде вчора Воробус такий собі по вулиці, зустрічає його хороший знайомий і замість того, щоб спитатися як у мене справи, як життя молоде, він мені «притикнув» наступне: «Ігор, а чого то ти не голишся, запускаєш бороду чи що? Чи в тебе які-небудь проблеми?».

Автор, як завжди, пожартував, сказавши що це причина зміни іміджу. Хочу щось придумати новеньке. Не знаю чи колега повірив чи ні, але це вже його особиста справа.

Хоча, варто сказати, що таких зарослих мужиків по цілому світі є, ой , як багато.

А чи задумувалися ви над тим для чого вони відрощують цю бороду?

Блог Воробуса спробує відповісти на це запитання нижче.

1. Людина завдяки таким діям таки думає змінити свій імідж.

Як саме? Це вже особиста справа кожного. Кажуть, що борода робить людину більш старшою, соліднішою. Можливо й так, головне не переборщити з цим всім ділом.

2. Протестує проти чогось або ж когось підтримує.

Пам’ятаю якось брав участь у всім відомій акції «No Shave November». Суть її полягала втому, що треба було не голитися цілий листопад, висилати гроші на рахунок фонду боротьби з раком.

Витримав я тоді правда лише 22 дні, але це вже добре чим нічого.

Так от, деколи людину питаєш а чому вона не голиться. У відповідь чуємо, що таким чином він хоче щоб жінка вернулася, щоб збірна вийшла на чемпіонат Європи й так далі. Ну, думаю ви суть зрозуміли.

Також читайте:   Як не бути дрищем?

3. Ліньки голитися.

І таке буває. По собі знаю, що деколи приходиш пізно додому, зранку йдеш на роботу, довго спиш, нема часу голитися і так починає виростати борода.

День, два, три, чотири і це вже стає звичкою.

4. Проблеми зі шкірою.

Знаю таких чоловіків, які рідко голяться через те, що в них специфічна шкіра. От чоловік починає голитися, а після цього в нього виникає алергія, подразнення тощо.

Тому, ця людина вирішує поменше голитися. Таким чином, чоловік веде боротьбу з алергією.

5. Подобається велика борода.

Це свого роду захоплення. От кажуть, що жінки не люблять коли чоловіки ходять зарослими, а їм це подобається й нічого не вдієш.

Ось так і живемо…

Особисто Воробус не голився тому що не було на це часу, але коли мені ще один знайомий сказав, що головний тренер Карпат – Ігор Йовічевіч не голився і його вигнали з команди, то я одразу ж задумався над майбутнім і вирішив поголитися.

Все треба робити з розумом.

Залишайтеся з нами…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*