Футбол. Ліга Європи. Шахтар – Шальке. Анонс - Блог про Львів

Футбол. Ліга Європи. Шахтар – Шальке. Анонс

Шахтар - Шальке

Сьогодні після двохмісячної паузи відновлюються футбольні баталії у місті Лева. І відновлюються не матчем національного чемпіонату, а поєдинком Ліги Європи в якому донецький Шахтар буде приймати німецький клуб Шальке.

Вже стало доброю традицією напередодні подібних поєдинків робити анонс майбутньої гри.

Отже, чого слід очікувати від сьогоднішнього поєдинку, які останні новини зі стану обидвох команд та традиційний прогноз від Воробуса читайте далі.

Те, що ми встигли заскучати за футболом – це факт однозначний. Команди ще в грудні пішли на канікули щоб у час міжсезоння як слід підготуватися до майбутніх матчів.

Першим зі зимової сплячки виходить Шахтар, який у рамках 1/16 фіналу Ліги Європи зіграє на полі стадіону «Арена Львів» проти німецького клубу Шальке.

Хто не знає скажу, що свого часу наша команда вже зустрічалася з цим клубом. Було це у сезоні 2004/2005 років і тоді у рамках турніру під назвою Кубок УЄФА «гірники» вдома зіграли внічию 1-1, а на виїзді завдяки голу Агахови вдалося здобути мінімальну перемогу.

Минуло фактично 11 років і на ці команди знову очікує зустріч, на цей раз в Лізі Європи. Хоча, всі прекрасно розуміють що цей турнір – це фактично колишній Кубок УЄФА.

Також читайте:   Ситуація з квитками на гру Карпати - КР Рейк’явік

Чого слід очікувати від сьогоднішньої гри?

Перше що я думаю, це те, що гравці Шахтаря будуть в цій грі в’ялими. Все-таки, їхній суперник зіграв вже після паузи кілька турів в чемпіонаті й себе краще почуває в плані функціонального стану гравців.

Хоча, головний тренер «гірників» – Мірча Луческу завжди вмів дивувати своїми цікавими рішеннями як футбольну громадськість, так і команди-суперники.

На цей раз він сказав напередодні, що дасть шанс зіграти Коваленку та Малишеву. Треба ж кимось пробувати замінити Алекса Тейшейру, якого продали в міжсезоння в один із китайських клубів.

Друге, стадіон таки думаю буде повним. Перед грою чув таку «інфу», що залишилося в продажу десь 7-8 тисяч квитків.

По-третє, кадрових втрат як таких у складах обидвох команд нема.

Щодо традиційного прогнозу від Воробуса, то моя думка така, що в грі між Шахтарем та Шальке буде зафіксована бойова нічия 1-1.

Як буде насправді, побачимо вже зовсім скоро, а сама гра розпочнеться о 22 годині 05 хвилин за київським часом.

Пряму трансляцію гри можна буде переглянути на телеканалі «Україна».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*