Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 4:3 “Бастіон-2” - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” 4:3 “Бастіон-2”

Нові імена знову перемагають

Сьогодні у рамках другої ліги аматорського футзалу Львівщини команда «Нові імена» проводила останній поєдинок сезону 2015/2016 років.

Суперник у нас був ще той – чемпіон цієї ж другої ліги колектив під назвою «Бастіон-2».

У турнірному плані ця гра для жодної з команд нічого не вирішувала. Суперник давно став чемпіоном, а ось наша команда у минулому турі достроково зуміла завоювати срібні нагороди першості.

Тим не менше, мотивація у нас була шалена. Хоча б треба було вийти на паркет й довести футзальній громадськості, що «Бастіон-2» можна перемагати й ми зовсім не гірші від них.

Перед звітною грою «Новим іменам» додалося проблем зі складом. Те, що не зіграє капітан клубу – Крупчук було відомо ще минулої суботи коли Володимир отримав червону картку.

Але, ніхто не думав у центральному поєдинку всього чемпіонату наша команда не зможе задіяти жодного із трьох заявлених воротарів.

У Воробія виникли проблеми зі здоров’ям й лікарі заборонили йому виходити на паркет, а ось Тарас Михайлишин просто не зумів бути на грі через сімейні обставини.

Прийшлося думати кого б то поставити у ворота й такою людиною став донедавна новачок клубу – Бутрин.

Пам’ятаю якось у нас було тренування й не вистачало одній команді воротаря, то Денис став у рамку й відстояв чудово. Як бачимо, ці навички йому згодом знадобляться.

Решта ж наших гравців були у складі й горіли бажанням взяти реванш за поразку у першому колі.

Щодо суперника, то в них також не всі люди прийшли на гру. Не часто, скажімо, побачиш у воротах не старіючого воротаря – Романа Коріня, який і вправно ловить й навіть підключається п’ятим польовим.

Також читайте:   ДЮСШ-«Respect» (Маневичі) – переможець «Cherkasy Cup» (U-13)

Розпочала краще гру таки наша команда. Вже у дебюті зустрічі завдяки голам Сергія Нікітіна та Романа Ковалика ми повели у рахунку 2-0.

Гравці «Бастіон-2» довго не думаючи взяли тайм-аут й після цього згадуваний Корінь почав підключатися до атак своєї команди п’ятим польовим гравцем.

Мить і їм вдається один гол відіграти, але наш новий кіпер – Бутрин після обрізки кинув шкіряного собі в ноги, обігрався з гравцем і точно пробив у кут незахищених воріт суперника.

3-1 після першого тайму й свято футзалу лише розпочиналося.

Не знаю як там гравці, а ваш автор цілий другий тайм стояв на ногах біля лінії поля й постійно підказував своїм партнерам по команді. А було що підказувати…

З початку другої 20-ти хвилинки суперник ще більшими силами поліз вперед на п’ятого й знову швидко вже Тарас Швець один гол відігрує.

Добре, що потім вони заб’ють у своїх ворота автогол, бо реально було би дуже важко грати весь другий тайм проти п’яти «бастіонівців.

Напруга у поєдинку зростала, наші гравці мужньо захищалися, а кіпер – Бутрин робив неймовірні сейви.

Ще важче стало за 5-ть хвилин до завершення, коли той же Тарас Швець після удару й маленького рикошету від нашого гравця зробив рахунок 3-4.

В останні хвилини гри що ми, що суперник могли відзначитися, але рефері гри так і зафіксували важку, вимучену перемогу нашої команди, яка дозволила з хорошим настроєм завершити чемпіонат.

Про підсумки чемпіонату та його статистику поговоримо вже трохи пізніше, а поки що можна й посвяткувати.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*