Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” перемагають “Епіцентр” й здобувають срібні медалі - Блог про Львів

Футзал. Друга ліга Львова. “Нові імена” перемагають “Епіцентр” й здобувають срібні медалі

Нові імена - Епіцентр

Сьогодні свій черговий поєдинок у рамках другої ліги аматорського футзалу Львова проводила команда «Нові імена», якій для дострокового здобуття срібних медалей у двох турах що залишилися до завершення змагань треба було набрати чотири очки.

Першим суперником на шляху для досягнення цієї мети була гра проти колективу – «Епіцентр Львів-2».

Як і прогнозував Воробус в прев’ю до гри поєдинок видасться дуже напруженим й наша команда здобуде перемогу на останніх хвилинах.

Та, про все по-порядку.

Гра між «Новими іменами» та «Епіцентром» на паркеті СК «Інтерспорт» розпочалася дуже рано, а саме в 11 годині ранку. Навіть не пригадую, коли востаннє доводилося мені так рано бігати.

Сонливість відчувалася не лише у мене, а й в більшості гравців нашої команди.

У першій 20-ти хвилинці «Нові імена» переважно захищалися, а ось суперник багато бив і, скажу чесно, мав не одну нагоду відзначитися. Проте, на заваді забитому голу в цих епізодах ставав кіпер «Нових імена» – Ігор Воробій, для якого «суха» серія продовжувалася.

Саме за рахунку 0-0 й завершився перший тайм цього поєдинку. А найцікавіше розпочалося після перерви.

Гравці нашої команди додали в русі й через певний час повели в рахунку. Це Сергій Нікітін продемонстрував індивідуальні дії й вдало пробив в кут.

Також читайте:   Футзал. Перша ліга Львова. "Нові імена" 2:3 "Інкогніто"

Само собою, що «Епіцентр» не хотів програвати й великими силами кинувся вперед. Один удар відбиває – Воробій, другий, але на третій свою команду врятувати й він не зумів.

Потім була друга жовта (червона картка) нашому капітану – Володимиру Крупчуку. В деталі вдаватися не буду, але думаю наш капітан в собі розбереться.

Наслідок – ми дві хвилини відбивалися в меншості. Вистояли…

А коли вже «Нові імена» заграли знову в повному складі, то вже своїми індивідуальними діями відзначився – Бутрин.

Денис виводить команду вперед, залишається грати не більше двох хвилин за які гравцю «Епіцентру» – Савіну вдається знову вирівняти становище на майданчику.

Та, нестримний Бутрин таки вириває для нашої команди перемогу. Фінальний свисток ми зустріли в оваціях. Ще б пак, знову «вигризли» перемогу.

А через годину стало відомо, що після того як наш основний конкурент в боротьбі за друге місце – команда «Старява» програє свій поєдинок, «Нові імена» за тур до завершення офіційно стали срібними призерами чемпіонату.

З чим і вітаю весь колектив.

Наступного тижня буде дуже цікава гра проти чемпіона –колективу «Бастіон-2», але про неї ми вже поговоримо ближче до суботи.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*