Футзал. Енергія у півфіналі національного кубка програє Локомотиву (відео) - Блог про Львів

Футзал. Енергія у півфіналі національного кубка програє Локомотиву (відео)

Енергія програє

Не встигли вболівальники гри «5 на5» як слід заскучати за перипетіями в українських змаганнях, як вони знову відновилися.

Якщо в чемпіонаті України лише наближається серія плей-офф, то в змаганнях кубка України все по-іншому. Тут настала черга вирішальних поєдинків.

З 25 по 27 лютого у місті Харкові проходить фінал восьми. Приємно, що участь в цих змаганнях приймає й наша львівська команда – «Енергія».

Вчора підопічні Максима Павленка у так званому чвертьфінальному матчі зустрічалися з командою з містечка Покровське – «Титан-Зоря».

Поєдинок повністю виправдав свій кубковий статус, адже по ходу гри суперник досить тривалий час перемагав і лише в другій 20-ти хвилинці нашій команді вдалося схилити шальки терезів на свою користь.

Підсумковий рахунок зустрічі 4-1 на користь «Енергії». Голами в складі нашої команди відзначалися: Павленко, Микола Грицина й двічі його брат Михайло.

Одразу ж по завершенні всіх ігор відбулося жеребкування півфіналів де стало відомо, що за вихід у фінал змагань наша команда зіграє з діючим чемпіоном країни – харківським Локомотивом.

Звісно, що вболівальники футзалу України очікували на цей поєдинок у фіналі, але нічого не вдієш. Від того й є змагання кубку, де ніколи не знаєш чого очікувати від змагань та команд.

Також читайте:   Футзал. Чемпіонат України. Енергія 2:2 Кардинал-Рівне (відео)

Сьогоднішня гра між «Локо» та «Енергією» виправдала всі сподівання. Читав навіть думки людей, що поєдинок був гідний фіналу.

Відразу ж з початку цієї гри гравці харківської команди кинулися в атаку й будь-що хотіли забити швидкий гол. До пори, до часу, свою команду рятував кіпер – Кардаш, але і він був безсилим на 11-й хвилині, коли після прострілу свого партнера вдало пробив Денис Овсянников.

Більш розкутіше наша команда почала грати в другій 20-ти хвилинці. «Енергетикам» навіть вдалося зрівняти рахунок в зустрічі. Після чудової комбінації своїх партнерів відзначився Михайло Грицина.

Але, радість львівських вболівальників була не тривалою, адже вже за хвилину Дмитро Сорокін був першим на добиванні.

Останні хвилини гри наші футзалісти грали з п’ятим польовим, але відігратися вони так і не зуміли.

У підсумку, поразка 1-2 і саме господарі паркету крокують далі. Вже завтра на «Локо» очікує фінал проти київської команди «ХІТ», а от «Енергія» має тепер зосередитися на поєдинках плей-офф чемпіонату, де наступним її суперником будуть сусіди з івано-франківського клубу «Ураган».

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*