Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Частина друга - Блог про Львів

Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Частина друга

Підсумки сезону

Після не зовсім вдалого першого кола змагань для команди «Нові імена» наступила двохтижнева пауза в грі за час якої ми підсилитися одним гравцем – Денисом Бутриним, який одразу ж влився в колектив.

Саме він вже у першому матчі другого кола змагань проти «ГалТрансЛогістик» забив дебютний гол за нашу команду. На жаль, ми знову не зуміли перемогти пропустивши гол на останніх хвилинах гри.

Але, тим не менше, малюнок гри змінився. Хлопці вже почали більше грати на результат, менше пропускати й вірилося, що десь нашу команду має прорвати.

І сталося це напередодні Нового року, коли таким собі подразником виступив колектив АК «Старява», який, нагадаю, завдав нам у першому колі болючої поразки 3-10.

Хлопці налаштувалися на гру як слід і показали, що порох в порохівницях у нас ще є. Гра «Нові імена» – «Старява» стала окрасою всього чемпіонату.

По ходу матчу, ми тричі вели у рахунку, тричі суперник відігрувався, а перемогу «Новим іменам» вдалося вирвати лише на останніх секундах гри.

Як виявиться згодом, ця «вікторія» стане відправною точкою у переможній серії команди до кінця чемпіонату.

Після Нового року ще одну битву ми виграємо у колективу «Львівські Резерви» і вперше граємо на «нуль».

Також читайте:   Футбол. Ліга Європи. Дніпро грає в гостях внічию з Наполі (відео)

Чи міг тоді кіпер команди – Ігор Воробій та решта гравців знати, що протримається ця серія близько 160-ти хвилин й по черзі будуть переможені такі команди як «Патріоти» та «Форсаж».

З останніми знову вийшла бойова гра.

В той час як ми перемагали, суперники у боротьбі за медалі першості втрачали очки. Всі крім колективу «Бастіон-2». Вони як і у першому, так і у другому колі йшли без поразок.

У передостанньому поєдинку першості на «Нові імена» очікував матч з колективом «Епіцентр Львів-2». Так із знав, що буде дуже важко. Не може ж суперник всі ігри програвати.

У підсумку, з боями, з вилученням, але таки вдалося вирвати перемогу й здобути достроково срібні нагороди першості.

Тому, фактично гра з «Бастіон-2» нічого не вирішувала. Ну, хіба що треба було спробувати завдати чемпіону першої поразки в першості.

Перед цією грою виникли проблеми з воротарями, плюс гру пропускав капітан колективу – п. Крупчук.

Але, варто віддати належне хлопцям. Вони вийшли на гру й не просто відбували номер, а билися за кожен м’яч. Згодом вони за свої зусилля були винагороджені перемогою, важкою.

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*