Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Частина перша - Блог про Львів

Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Частина перша

Підсумки сезону

Емоції трохи вщухли, тому настав час підвести підсумки сезону 2015/2016 для команди «Нові імена», яка цього разу знову грала в другій лізі аматорського футзалу Львівщини.

Видався сезон для нас цікавим. Чесно, навіть не пам’ятаю на своїй пам’яті, щоб було так важко грати з практично всіма командами.

А що це означає? Рівень команд, футзалістів росте й з кожним роком стає все важче та важче грати проти самобутніх колективів.

От і цього разу ця теза вкотре підтвердилася. Не приховую того факту, що після того, як «Нові імена» влітку стали чемпіонами серед команд другої ліги, то була думка заявлятися в першу лігу. Хотілося було побачити як ми будемо виглядати там.

Але, фактично домашній зал СК «Інтерспорт» переконав нас таки зіграти ще один сезон в другій лізі.

Перед сезоном само собою було поставлено завдання перемогти в першості. Згодом це зіграє з нами злий жарт, бо всі команди як одна почали на нас серйозно налаштовуватися.

Плюс трохи нас розслабив прем’єрний поєдинок проти колективу «ГалТранс-Логістик» в якому «Нові імена» здобули впевнену перемогу. Здавалося відчули силу.

Добре, що трохи з небес на землю нас опустила команда АК «Старява». Варто визнати, що суперник в 2-ому турі чемпіонату не залишив від нас каменя на камені 3-10.

Також читайте:   Чемпіонат України серед ЗВО: ІФФКФВ захистив свій чемпіонський титул

Кризу в грі підтвердили згодом матчі з «Львівськими Резервами» та «Патріотами». У першій грі ми вели 3-0 після 1 тайму й згодом ледве уникнули поразки, а потім ще й чудом не програли останній команді першості.

А тим часом наш основний конкурент у боротьбі за чемпіонство – «Бастіон-2» йшов без втрат.

Апогеєм кризи став матч проти колективу «Форсаж». Ми знову втратили очки, могли й взагалі програти й плюс залишилися на наступну гру без воротаря.

Не те що за чемпіонство, а й навіть за друге місце ми могли вже забути. А коли ще й програли, як виявиться згодом, майбутньому чемпіону, таки по грі, то всерйоз задумалися над своїми проблемами в грі.

Чого не вистачало? Гра ніби була, багато створювали моментів, а от результату не було. Він на нас давив від гри до гри. Плюс до того всього багато пропускали.

Й воротарів міняли, четвірки, але це результату не давало.

Тим не менше, у першому колі собі в плюс команда може занести матчі з: «ГалТрансЛогістик», «Епіцентр Львів-2» і часто з «Патріоти».

Після першого кола наступила пауза двотижнева пауза під час якої на нас очікувало підсилення, зміни в грі й результати….

Далі буде…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*