Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Цікаві факти - Блог про Львів

Футзал. Підсумки виступу команди “Нові імена” у сезоні 2015/2016 років. Цікаві факти

Цікаві факти

Ну, а в завершальній частині підсумків виступу команди «Нові імена» у сезоні 2015/2016 років з футзалу згадаю кілька цікавих фактів, які безперечно повеселять як гравців команди, так і читачів блогу, груп «Нові імена» у соціальних мережах.

1. «Суха серія» команди тривала близько 160-ти хвилин.

Розпочалася вона на початку другого тайму поєдинку 9-ого туру проти АК «Старява» і й тривала до тієї ж таки середини другого тайму поєдинку проти клубу «Епіцентр Львів-2».

Фактично 4 гри «Нові імена» не пропускали… Заслуга в цьому як воротаря – Ігоря Воробія та й цієї команди, яка давала пробивати по воротах мінімальну кількість разів.

2. Кращим бомбардиром команди став – Володимир Великий.

Цей гравець за сезон 17 разів засмучував воротарів команди-суперника. Значно відстали від нього: Сергій Нікітін та Тарас Николишин, які зуміли записати у свій актив по 11-ть голів.

3. За системою гол + пас кращим став також Володимир Великий, який окрім 17 голів зумів ще й віддати точних 11 пасів.

4. Найкращим асистентом команди став – Сергій Нікітін на рахунку якого 15 точних пасів.

5. Найбільш «миролюбимим» гравцем став капітан клубу – Володя Крупчук, який забив 8 голів і віддав таку саму кількість точних голевих пасів.

Також читайте:   Євро-2022 (U-19): відбулось жеребкування Попереднього та Основного раундів

6. За сезон нашій команді арбітри дали дві червоні картки. Першу отримав – воротар Ігор Воробій у матчі з «Форсаж», а другу згадуваний вище Крупчук у матчі з «Епіцентр Львів-2».

7. Найбільш фартовим фаном нашої команди визнано людину – Петро Зінчук. Хлопчина коли не приходив підтримувати «Нові імена», завжди ми перемагали.

8. Прикол сезону – спір Ігоря Воробія та Сергія Нікітіна про «сухі» матчі команди. Спершу це була утопія, а згодом кращому асистенту прийшлося віддавати борги Ігорю)))).

9. Кращий гол.

Кілька днів тому на сторінках команди в соціальних мережах було викладено відео, де читачам було запропоновано обрати із 5-ти претендентів один гол, який став кращим.

У підсумку, за результатами голосування переміг – Роман Ковалик. Саме його чудовий удар в матчі з «Бастіон-2» зумів відновити інтригу.

10. Відкриття сезону.

Денис Бутрин. Не думав, що новачок клубу настільки швидко зуміє стати своїм у команді. А він таки це зумів зробити. Окрім того що людина почала забивати, так ще й в останньому турі вдало відстояв на воротах.

11. Плани на майбутнє? Думаю, що було би добре записати гімн клубу, пограти у гранд-лізі й мати фан-клуб. Шарфи ми вже принаймні маємо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*