П’ять кращих сейвів Ігоря Воробуса. Частина друга (відео) - Блог про Львів

П’ять кращих сейвів Ігоря Воробуса. Частина друга (відео)

Сейви №2

Після того, як кілька тижнів тому у світ вйишло відео з п’ятіркою кращих сейвів Ігоря Воробуса у сезоні 2015/2016 років в такому виді спорту як футзал, на мою адресу полетіло шквал критики.

Що було так не сподобалсоя нашим читачам? Більшість критикантів говорила, що я трохи халтурно віднісся до роботи й протягом чемпіоанту були сейви набагато кращі.

Ще один пан казав, що треба все переробити й змонтувати десять найкращих сейвів сезону.

Автор блогу так подумав, погадав й вирішив нічого не переробляти, а зробити другу частину кращих сейвів сезону. Все-таки, кожен для мене чемпіонат – це історія до якої час від часу треба повертатися.

Тому, нижче таки пропоную переглянути другу частину сейвів від воротаря команди «Нові імена» – Ігоря Воробія:

Сейв №1

Гра першого кола проти колективу – «Патріоти». Тоді, ми перемогли з рахунком 9-4, але походу гри «горіли» 0-2. У другому таймі якраз почали відігруватися, тому відбити удари суперника двічі підряд було важко, але можливо.

Грати добре ногами у мене майже завжди виходило.

Сейв №2

Гра другого кола проти команди «Епіцентр Львів-2». Ця гра була дуже важливою для нас, адже саме після цього простояння ми могли достроково завоювати срібні медалі першості.

Також читайте:   Довгоочікуваний старт Студентської Зимової ліги. Перші враження.

Суперник особливо в другому таймі почав сильно давити на наші ворота, але до пори, до часу я був непробивним.

Цей епізод – невиключення.

Сейв №3

Знову ж таки згадувана вище гра першого кола проти команди «Патріоти». Яким чином зумів відбити такий м’яч навіть не знаю. Напевно просто в той день була реакція на висоті. Хоча, відкрию нашим читачам маленький секрет.

Одразу ж після цього епізоду був кутовий і суперник забив.

Сейв №4

Грати другого кола проти команди АК «Старява». Цей поєдинок не забуду ніколи. В ньому вся команда «Нових імена» віддала стільки сил, що зійти з поля було дуже важко.

Добре, що ми перемогли, а даний сейв став одним із кращих в цьому матчі.

Сейв №5

Поєдинок першого кола проти команди «Львівські Резерви». Ця гра також не забудеться ніколи. Після 1 тайму «Нові імена» перемагали з рахукном 3-0, а ось в другому таймі ледве відігралсия. Саме цей сейв допоміг, на мою думку, не програти як мінімум.

Якщо підвести коротенький підсумок, то мені найбільше з цих п’яти відбитих м’ячів сподобався сейв №4. Все-таки, емоції у матчі з «Старява» були ще ті. Пробити в другому таймі тоді мене було фактично неможливо.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*