У фейсбуці з’явилося шість альтернатив лайку - Блог про Львів

У фейсбуці з’явилося шість альтернатив лайку

Смайли у фейсбуці

Не секрет, що соціальні мережі на даний час являюся неодмінним атрибутом життя ледь не кожної людини на Землі й нас в тому числі.

От, для прикладу, Ігор Воробус не може уявити свого життя без соціальних. Кожного дня я заходжу в них, спілкуюся з великою кількістю людей, переглядаю новини від них та й зрештою дивлюся новини звідусіль.

Колись пригадую ще багато хто говорив, що люди дивляться новини не так на сайтах, а за допомогою стрічки в тій чи іншій соціальній мережі.

Вступну частину ми завершили, а тепер переходимо до головної теми цієї публікації, а вона буде про смайли і не просто, а такі, що нещодавно з’явилися в популярній соціальній мережі – фейсбук.

Думаю не треба зайвий раз говорити якої популярності набула ця соціальна мережа за останній рік. Люд просто масово тут реєструється.

Ба, навіть більше, сподіваюся, що найближчим часом фейсбук зуміє повністю перемогти соціальну мережу окупанта під назвою – ВКонтакті. Прерогативи для цього є і серйозні.

Щодо смайлів. Всі добре знають, що таке «лайк» і як його ставити у фейсбуці.

Відтепер його можна ще й підкреслювати смайлами. Кілька днів тому заходжу, як завжди, в дану соціальну мережу й бачу, що біля «вподобайок» ще й добавилися смайли.

Також читайте:   Досвід в Інтернеті

Спершу не міг збагнути як вони ставляться якби не стаття в Інтернеті на яку чисто випадково натрапив.

Виявляється, розробники фейсбуку вирішили трохи повеселити своїх користувачів й біля кнопочки «LIKE» ввели шість додатковий смайлів.

Що вони означають?

Перший – той самий палець догори, позначений він синім кольором.

Другий – смайл кохання. Зображений у вигляді сердечка й, звісно, що він червоного кольору. Навіть мені одна дівчинка поставила щось подібне. Йой, як приємно, нема на то ради.

Третій – смайл сміху. Він відображає емоції сильного сміху.

Четвертий – смайл, що означає, здивування.

П’ятий – смайл суму. Коли людині кепсько на душі, вона сумує, то треба ставити саме цей смайлик.

Шостий, останній, смайл злості.

Як поставити ці смайли?

Все дуже просто, треба вподобати сторінку, навести курсор на верх, почекати секунду й з’являться смайли серед яких треба вибрати один.

Нічого складного в цьому нема. Щоправда діють вони поки що лише у веб-версії.

Кажуть, що з часом їх кількість мають збільшити.

Воробус до цієї новинки відноситься неоднозначно. Як на мене, ці смайли – зайві.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. Stakeholder 29.02.2016 пише:

    Швидше за все ці смайли ввели для тієї когорти користувачів, які вважають що лайк – це обов’язково позитив, і тому навіть якщо вважали опубліковний пост важливим або таким що має сенс, не лайкали його

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*