У Львові знову хочуть розробляти нову транспорту систему - Блог про Львів

У Львові знову хочуть розробляти нову транспорту систему

Повний автобус людей

Пригадуєте 2012 рік? Окрім того, що в цей час в Україні проводився футбольний чемпіонат Європи, Україну й Львів, зокрема, відвідала велика кількість людей, так ще й нову транспортну систему ввели у нашому з вами улюбленому місті.

Пригадую почала вона функціонувати якраз на сам Новий рік, 1 січня. Уявіть собі, люди такі після масових святкувань хочуть доїхати додому, а маршруток або взагалі нема, або вони їдуть по таких маршрутах, що ніхто про них не знає.

Воробус також мав нагоду відчути її на собі. Тому, можу з сміливістю сказати, що гіршого дибілізму як був тоді, я ще ніколи не бачив у сфері транспорту.

Маршрути було змінено, як таких ознайомлень у місті не було, люди масово йшли пішки, плюс обіцяний безкоштовний проїзд на свято Нового року багато водіїв бойкотували.

А на це все про все було виділено, увага, 540 тисяч євро. Сума, погодьтеся, немаленька.

Дні минали, люд все більше скаржився на нову транспорту систему й до наших часів її вернули до старої приблизно десь на 70%.

Виникає питання, для чого було її вводити взагалі? Напевно тому, щоб накрасти грошей? В інтернеті вже було зроблено сотні розслідувань по цьому питанню. Винних так і не було покарано.

А тепер найцікавіше. Нещодавно начальник управління транспорту та зв’язку Віктор Щир заявив на одному з своїх засідань, що транспорту систему міста треба знову змінювати. Цього року навіть будуть думати над проведенням чергових конкурсів на втілення цієї ідеї в життя.

Також читайте:   З 1 травня проїзд у львівських маршрутках буде три гривні?

Як до цього можна віднестися? Те, що люд незадоволений маршрутками – це факт, але, як на мене, нічого зараз змінювати не треба. Для чого? Щоб вкотре вкрасти гроші й нічого нен зробити?

На даний момент перш за все треба подбати про нормальні автобуси, які треба запускати на вулиці міста. Реально, з дня на день з’являються новини в яких пише, що в одному районі міста в маршрутки відлетіло колесо, в іншої щось там загорілося, ще в одній нема сидіння.

Так склалися обставини, що зараз Воробус маршрутками їздить кожного дня. Добре, що я сідаю на кінцевій зупинці й можу нормально собі сидіти. Але, якщо подивитися на решту людей, які не їдуть, а мордуються….

Маршрутки треба давно змінити на великі автобуси, такі які їздять у район Сихова чи вулиці Грінченка.

По-друге, треба ввести електронний квиток в місті за який вже говорять роками. Водії не будуть думати за гроші, розрахунки з пасажирами, а будуть нормально слідкувати за рухом.

Ось куди треба витратити гроші, а не займатися дурницями з ідеями впровадження нових транспортних систем.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*