Як зігріти помешкання в період кризи - Блог про Львів

Як зігріти помешкання в період кризи

Коли холодно

Те, що ситуація в країні зараз явно не найкраща – це факт. Всі тільки й говорять про те, що пора вже уряду Арсенія Петровича йди далеко. Чув навіть заклики в інтернеті, що якщо цього він сам не зробить, то люди його просто винесуть.

Набридло їм. Думаю не одна людина жахнулася, коли побачила рахунки за комунальні платежі, особливо за тепло. Плюс до цього всього ще й почала рости валюта.

Так буває коли наступає серйозна криза. Не за горами так бач ситуація, коли долар буде перевищувати 30 гривень за одну валютну одиницю.

От і думай як жити далі. Цитую слова своєї сусідки: «Коли мені прийшли квитанції за комуналку мені аж стало погано. 1800 гривень для мене – це просто шок».

Будемо і надалі уважно спостерігати за ситуацією в країні, а поки спробую дати поради людям як зігрітися в хаті, коли холодно.

Не всі ж мають центральне опалення, яке вимкнути неможливо, а є й такі що мають старі добрі пічки які можна не палити щоб потім не платити велику суму за газ.

Хоча, пали не пали, а бувають ще й дописують спеціально куби. Зарплату їм виходить треба. Дограються так, що люд просто перестане платити за комунальні послуги й побачимо з чого буде наповнюватися державний бюджет.

Також читайте:   Чому на весіллі краще бути другим дружбою у порівнянні з першим

Як зігріти власне помешкання?

1. Перейти на дрова.

Згадуються одразу ж тут слова старших людей, які казали, що старі добрі пічки замінювати на газ не треба. Настануть такі часи, що всі до дров ще будуть повертатися.

Дровами палити краще, вони більше зберігають тепло й думаю їх знайти також не проблема. Це навіть не рубаючи дерев, а те, що лежить на землі.

2. Нагнати людей до хати.

Пам’ятаєте стару добру приказку: більше народу – більше кисню. Так от, саме люди допоможуть вам зігріти хату, а там вже й літо настане. Палити не треба буде.

3. Утеплювати фасади пінопластом, вікна якщо не пластикові, то дивитися де пропускають повітря й там заклеїти.

4. Використовувати електрообігрівачі.

Звісно, за електроенергію також треба платити, але принаймні не так як за газ.

5. Закутуватися у ковдри.

А який інший вихід? Приходиш додому, швидко їси й лягаєш у ліжко. А там і кохана людина прийде та й за холод думати не прийдеться.

Хоча, коли в квартирі холодно, які там любощі можуть бути.

Все це не радує, але якось треба економити. З такими темпами незабаром люд масово виїде в села. Там хоч ліс є, дрова…

Будемо сподіватися на краще…

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*