Зміни у парку “Погулянка” - Блог про Львів

Зміни у парку “Погулянка”

Ліхтарі

Те, що погода зараз весняна ні для кого не секрет. Тому, думаю не буде дивним для наших читачів той факт, що минулої неділі ваш покірний зібрав компанію друзів та й пішов з ними посидіти на природі.

Чесно скажу, вперше сезон шашликів відкрив для себе в лютому місяці. Чому так?

Тому що до 2016 року в цьому місяці завжди було холодно, падав сніг і не те що за шашлик треба було думати, а якби то не змерзнути на вулиці.

Часи змінилися, клімат теж, тому й шашлик в лютому також можна поїсти.

Місце для цього виду відпочинку вибрав цікаве – парк «Погулянка». Цікаво мені було а чи можна там знайти дрова, нормально посидіти.

Як покаже час, ще й як можна. Головне мати для цього бажання. Більше про мій відпочинок говорити не буду, а розповім про зміни, які очікували на мене в парку «Погулянка».

Так от, у порівнянні з моїм минулим візитом сюди зміни настали й вони наступні:

1. Дерева.

Ну, по-перше, ще задовго до входу в парк в очі кидаються дерева які насадили чи то працівники комунального підприємства чи то просто добровольці. Але, це вже радує.

В наш час, які відомо, народ вміє лише рубати дерева, а от насадити нові – це вже проблема.

Також читайте:   У Львові масово виконали гімн України (відео)

У парку «Погулянка» нові насадження є вздовж всієї галереї аж до так званих озер.

Дерева на Погулянці

2. Поставлено ліхтарі.

Те, що в парку часто, особливо у вечірній час, траплялися напади на людей – доконаний факт. Плюс чув від людей, що бували випадки біганини цими місцями «зайчиків». Тому, було вирішено поставити ліхтарі. Роботи проводилися вже давно.

Пригадую навіть мені писали люди із запитанням щодо цих робіт.

3. Лавочки.

Часто Воробусу кажуть що він лише б критикував всіх і вся. Так от, відповідаю, а що ще залишається робити? Хочу щоб ми жили в цивілізованому місці й люд був зразковий.

Лавочки біля «озер» були зламані, багато про це писав і ось наче зараз ситуація вирішилася. Окрім старих, з’явилися нові й це радує.

4. Смітники.

Ця проблема також є актуальною на даний момент. Особисто я собі ніколи не дозволяю викидати сміття прямо посеред парку. Але не всі такі… В деяких місцях валяються пляшки, папірці й це при тому, що смітників у парку значно побільшало.

Позитивні моменти – це добре, але й негативні. Один із них – це приміщення винного заводу, що колись був розташований на території парку. З кожним днем там стає все страшніше й страшніше. Приміщення просто розграбували…

На цю тему також поговоримо у найближчі дні.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

1 коментар може ще щось напишете?

  1. vrubli 09.02.2016 пише:

    Шкода, що лише один знімок про зміни…

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*