Чому смердить у Львові або що робиться біля очисних споруд - Блог про Львів

Чому смердить у Львові або що робиться біля очисних споруд

Сміттєзвалище

Ну, і завершальною публікацією сьогоднішнього дня буде пост про те, чому у нашому місті інколи смердить. Особливо це відчувається в районі АС-2.

Як відомо, вчора Воробус їздив в цей район й намагався знайти річку Полтву, а саме де вона виходить назовні.

Результати пошуків видалися вдалими, річку таки знайшов, але окрім неї побачив такі реалії навколишнього середовища, що на мить мені здалося що знаходжуся не у Львові, а десь в Чорнобилі.

Трохи перебільшую, але все ж.

Отже, якщо ви читали вчорашню публікацію про пошуки річки Полтви назовні, то маєте знати, що свої пошуки я розпочав з ринку «Торпедо». Там вона протікає під землею, але ж десь і має виходити наверх.

Шукаю, а поки наштовхуюся на природній туалет від людей. Я розумію за ринком починаються відкриті поля, пуста зона, але ж це не означає, що треба всім йти сюди і обсирати та обсикати все навкруги.

Кущі де ходять люди

За рік-два тут може й завестися щось аномальне.

Минаю це все, йду далі стежкою у пошуках ріки, по боках стоять закинуті будівлі й наштовхуюся на ще одне неподобство. Посеред поля хтось дуже розумний зробив сміттєзвалище.

Знайти тут можна як пластик, скляні пляшки, так і інший непотріб. Само собою з плином часу кількість сміття тут збільшується і збільшується, а от вивозити його ніхто не думає.

Також читайте:   Ковзанка на площі Ринок: сезон відкрито

Сміття №1

А сморід який там стоїть. Воробус навіть був пожалів чому не взяв з собою яку-небудь маску на лице. Реально….. стояти неможливо.

На вулиці зараз березень місяць, а що буде коли буде +25? Ось і перша причина смороду в цьому районі.

Йду далі стежкою… з-під землі чути як смердить Полтва. Не дивно, адже в цю річку спускають свої відходи люди нашого міста.

Тиша навкруги, нікого не зустрічаю, залізнична колія… городи й запах посилюється. Я вже казав про те, як тут можна щось садити?

Річка Полтва виходить назовні, сморід посилюється…. Саме тут знаходяться очисні споруди.

Воробус і Полтва

Уявіть собі що буде коли надворі буде +25. Пів міста чує цей запах?

Висновок? Треба ці очисні споруди модернізовувати.

Швидко залишаю цю територію, йду до вулиці Пластової і потрапляю знову ж таки на величезне сміттєзвалище. Знаходиться воно неподалік залізничної колії й знову ж таки можна тут знайти «дідька лисого» (головне фото).

Третя причина запаху в районі автостанції №2 й мікрорайону Кривчиць.

Так виглядає, що тут також ніхто не цих відходів не забирає…

Уявіть собі що може бути у майбутньому? На дані проблеми варто звертати увагу, бо ми живемо в цьому місті й хочемо жити у комфорті, а не в смороді та смітті.

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*