Дива не сталося, Локомотив – володар кубка України з футзалу - Блог про Львів

Дива не сталося, Локомотив – володар кубка України з футзалу

Локомотив  - володар кубка

А тепер поговоримо на мою улюблену тему на цьому блозі – футзал. Знаю, багатьом він вже може набрид, але фанат гри «5 на 5» – Ігор Воробус не міг оминути своєю увагою фінал восьми розіграшу кубка України, який цього разу відбувався у місті Харкові.

Які враження залишилися від цього турніру, чого слід очікувати у майбутньому та багато іншого читайте далі.

Отже, протягом трьох днів на Слобожанщині відбувалося свято футзалу. Ще б пак, не кожного дня у місцевому палаці спорту «Локомотив» та й в інших містах також проводиться стільки поєдинків за участю професійних команд.

Перед турніром жеребкування розпорядилося так, що у так званому чвертьфіналі між собою зустрілися такі команди:

ХІТ – Ураган, АРПІ – Локомотив, Титан-Зоря – Енергія та Скидка – Кардинал.

Особливих сенсацій в цих іграх не було. Можливо, в деякій мірі сенсацією можна назвати виліт івано-франківського Урагану від першолігового київського клубу – ХІТ, але я щось так не думаю.

Минулого року кияни також грали у фіналі та й по рівню гравців та гри, думаю, ця команда в екстра-лізі думаю також задніх би не пасла.

Все вирішилося в серії пенальті, а героєм зустрічі став кіпер «хітіців» – нестаріючий Владислав Лисенко.

В інших матчах Локомотив легко переміг АРПІ, Енергія дотиснула Титан-Зорю, а Кардинал Скидку.

Також читайте:   «Галицька здоба» з перемоги стартувала у зимовому сезоні

Як наслідок, у півфіналі змагань жереб звів Енергію з Локомотивом, а ХІТ з Кардиналом. Одразу ж стало зрозуміло, що львівська та харківська команди фактично визначать у цьому двобої майбутнього володаря трофею.

Гра видалася на славу, але таки за рахунок однієї помилки в захисті «енергетики» у підсумку програли 1-2.

В іншому матчі Кардинал не зумів нічого протиставити київському ХІТУ. Таки головний тренер рівнян був колись правий, що без професійних гравців їм нічого не світить як у чемпіонаті, так і в кубку.

У підсумку, так все і сталося.

Щодо фіналу, то Локомотив переміг згадуваний вище ХІТ на класі. В харків’ян є гроші, є хороші гравці. Фактично всі найсильніші в Україні там зібрані, плюс підтримка трибун допомогла.

Одна справа коли «Локо» грає вдома, а коли в гостях. Чому не було зробити фінал восьми у тому ж Києві. Львів відкидаю, бо минулого року його вже приймало місто Лева.

А так загалом, розіграш кубка виглядав цього річ якось мляво. Це вам не Манзана, яка минулого року зуміла здивувати весь футзальний бомонд.

Та й якось було все це діло цікавіше.

Сподіваюся серія плей-офф подарує нам більше цікавих поєдинків.

Ну, і насамкінець, як не згадати за такого гравця як Ігор Борсук. Він на цьому турнірі зумів забити просто фантастичний гол ножицями:

Автор статті: Vorobus.



Також раджу прочитати:

Написати коментар

Ваш email не публікуватиметься.


*